Wednesday, January 29, 2014

Noutati de la Max Factor - Mascara Excess Volume Extreme Impact

Max Factor - Mascara Excess Volume Extreme Impact


*comunicat de presa

Acum cateva saptamani scriam pe blog, in postarea “2013 Beauty Favorites, ca Max Factor False Lash Effect Mascara a fost produsul preferat de mine anul trecut in materie de mascara.S-ar putea, insa, ca anul acesta sa fie detronat, avand in vedere ca Max Factor pregateste o noua lansare pentru inceputul lunii februarie, si anume Mascara Excess Volume Extreme Impact pentru un volum extrem intens! Aceasta va aparea pe piata insotita de Excess Impact Longwear Eyeliner, sper ca in curand sa va vorbesc si despre acesta. Astazi, insa, va ofer descrierea oficiala a primului produs mentionat, si anume Max Factor Mascara Excess Volume Extreme Impact.

Volum senzational, cu finisare de lac negru, intens - cea mai noua combinatie pentru gene cu impact maxim. 

Genele tale merita sa fie duse la nivelul urmator cu noua Mascara Excess Volume Extreme Impact - cea mai noua combinatie de la Max Factor pentru volum extrem, cu finisare de lac negru-intens.

Creat pentru acelea dintre noi mai degraba nemultumite de mascara normala pentru volum, noul Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolalta o baza ce confera volum extrem si un al doilea pas - lacul negru-intens pentru finisarea ce cu siguranta iti va face genele remarcate, mai mult ca oricand.

Testata in avanpremiera de Global Creative Director Max Factor Pat McGrath in timpul prezentarilor de moda primavara-vara 2014, noua mascara a contribuit din plin la evidentierea modelelor prin gene ultra-voluminoase si extra-intense. Pat spune, "Am folosit mascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor pentru a crea un look spectaculos. Este sezonul in care totul se amplifica - gene pline, la volume extreme, cu lac negru intens pentru finisare, pentru ca un look ordinar sa se transforme ca prin magie intr-unul EXTRAordinar."

Inspirati din procesul de productie al produselor de lux din piele, oamenii de stiinta de la Max Factor au descoperit ca secretul volumului cu adevarat extraordinar este lacuirea -  exact ca in cazul pielii. Pielea lacuita este creata prin acoperirea bucatii de piele tabacita cu o solutie acrilica. Pe masura ce acrilul se usuca, negrul devine din ce in ce mai intens iar suprafata devine mai fina, mai rezistenta si mult mai flexibila, prezentand o finisare intensa. Numai anumite tipuri superioare de piele pot fi supuse acestui proces de lacuire, pe cand texturile mai dure pot capata crapaturi in urma procesului.
Acelasi lucru este valabil si in cazul mascara - aplicarea lacului negru deasupra unei formule pentru volum inferioare nu ar face decat eventual sa reduca, in loc de a amplifica, efectul de volum, intrucat lacul ar putea, de fapt, sublinia imperfectiunile formulei. De aceea este atat de importanta o baza pentru volum de foarte buna calitate - ea creaza fundatia pe care lacul urmeaza sa construiasca senzationalul: volum, finisare, intensitate si rezistenta.

"Formulele traditionale pentru volum inseala, destul de adesea, asteptarile. Aceasta noua mascara de la Max Factor, insa, isi indeplineste toate promisiunile: vei avea nu numai acel volum extrem pe care l-ai dorit, in plus lacul negru intens chiar va amplifica rezultatul final, ceea ce inseamna un nou nivel al intensitatii privirii. Pentru mine, acesta este Wet-Lash Look" Pat McGrath, Global Creative Design Director Max Factor.

Max Factor - Mascara Excess Volume Extreme Impact

Cum se aplica?
Baza (pas 1) - VOLUM EXTREM: Formula pentru ingrosarea genelor contine ceara, pigmenti de culoare inchisa si sfere pentru volum, pentru o finisare superioara si extra-volum de mare impact. Pe langa aceasta, cea mai mare perie din portofoliu este menita sa asigure volum maxim.

Top coat(pas 2) - LAC INTENSIFICATOR: Pasul 2, lacul negru intens pentru finisare, are o formula mai subtire decat baza pentru volum, ceea ce-i asigura alunecarea mai usoara pe suprafata genelor. Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acopera genele de la radacina pana la varf, ceea ce inseamna ca poti avea finisarea negru-intens, stralucitoare, fara a fi nevoie sa inlaturi sau sa distrugi stratul pentru volum de dedesubt. Formula pe baza de gel contribuie, de asemenea, la ingrosarea genelor si la rezistenta lor indelungata. Motiv pentru care excesul este cuvantul de baza pentru acest nou produs.

Excess Volume Extreme Impact Mascara de la Max Factor este disponibila in magazine incepand cu 1 februarie 2014.


Abia astept sa il incerc! Il veti achizitiona?








25 comments:

  1. 2000 calories inca este rimelul meu favorit. O sa-l caut la raft si pe acesta, imi plac produsele Max Factor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am incercat 2000 calories, dar sunt sigura ca e bun ca de altfel toate mascara Max Factor.

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks for stopping by! I'm already following you:)

      Delete
  3. I need to try this product it sound awesome.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm sure it is awesome...like all Max Factor mascaras! Can't wait to buy it!

      Delete
  4. This looks super awesome
    www.indianbeautyzone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, I hope to get it soon and I will blog about it:)

      Delete
  5. Si mie imi plac rimelurile de la Max factor, iar acesta pare foarte interesant!

    Pupici
    www.ebonyvintage.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. E interesant ca este in doi pasi, n-am folosit niciodata mascara in doi pasi. Merci de comment!

      Delete
  6. Iti spun sincer ca ...ma tenteaza. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si pe mine, am inteles de la fete care l-au incercat ca e foarte fain! Pupici :)

      Delete
  7. am incercat-o deja si chiar face gene de papusa, nu incarcate.pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maine e 1 februarie, ma duc sa-l caut la mall:).Sper sa apara si in Timisoara tot in 1 februarie, caci altfel voi fi nevoita sa cumpar altceva. Tocmai mi s-a terminat Clinique High Impact Mascara, care e ok, dar nu m-a dat pe spate. Merci de comment! Pupici:)

      Delete
  8. abia astept sa apara, inca sunt in cautarea rimelului ideal...si tot nu-l gasesc :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-ar putea ca acesta sa fie cel ideal pentru tine:). Merci de comment!

      Delete
  9. Cat de bine suna descrierea!Clar mi l-as cumpara daca l-as vedea pe undeva,mai ales ca tot ce imi doresc de la un rimel e sa dea volum genelor.Daca il incerci,neaparat sa ne spui cum ti se pare.:D Pupici.

    ReplyDelete
  10. Looks like a great product!

    xx,
    www.mellowyellowblog.com

    ReplyDelete
  11. Look like it s a great mascara!

    ReplyDelete
  12. Pe mine nu m-a impresionat ..dar il mai incerc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau sa aud asta, mai ales ca parerea vine de la o persoana avizata ca tine. Eu o sa-l incerc totusi:)

      Delete
  13. I have no idea whether I'd like this mascara but it's well worth a try :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...