Thursday, May 14, 2015

B.U. in actiune!


B.U.-in-action-shower-smoothie-youghurt-papaya-gel-dus-antiperspirant-review-beauty-blog_01



La întâlnirea bloggerițelor de beauty din Timișoara am primit, printre altele, două produse B.U. in action și  m-am gândit să vă spun cum mi se par, în caz că vă tentează să le cumpărați.

Primul produs despre care vă povestesc este cel care îmi place cel mai mult: este vorba despre My Smoothies! Yogurt + Papaya Shower Smoothie. Miroase atât de bine, de-ți vine să-l bei! M-a făcut să uit că vreau neapărat gelul de duț It's Raining Men de la Lush, după care eu sunt înnebunită, iar ca preț nu se compară, cel de la Lush mi se pare foarte scump, pe când acesta este foarte accesibil ca preț. Mi-am luat și un Korres între timp, dar tot cel de la B.U. îmi place mai mult. Miroase a papaya și nu este un miros artificial, ci un miros natural, plăcut. Are culoare portocalie și este destul de cremos (chiar și pe ambalaj este descris ca un "shower cream"), deci nu riscați să vi se scurgă printre degete. Îmi place că nu îmi usucă pielea, ci o simt parfumată si moale dupa baie. Cu siguranță o să-l achiziționez când termin ce mai am prin baie, chiar sunt încântată de el!

Cel de-al doilea produs primit este deodorantul spray antiperspirant B.U. in action ProtectPlus, varianta cu extract de lotus albastru. De "dânsul" nu am putut să beneficiez prea mult fiindcă l-au descoperit copiii și mi-au umplut dormitorul de "nori" albi de antiperspirant. Când am intrat în cameră mirosea atât de tare încat mă înecam și îi vedeam pe copii râzând prin "norii de ceață", bine că nu li s-a facut rău acolo. Așa că dacă vă cumparați spray și aveți copil, aveți grijă pe unde îl puneți, pentru ei este jucaria ideală:). Este un antiperspirant care promite să ofere 48 ore de prospețime și chiar se ține de promisiune. Face față cu brio! E adevărat că nu transpir foarte tare și încă nu prea au fost călduri însuportabile, dar atât cât l-am testat - inclusiv la fitness - nu am avut probleme cu el. Singurul lucru care nu e pe gustul meu este faptul că este un deodorant sub formă de spray, eu folosesc deodorante solide/stick, dar dacă vouă vă plac cele sub formă de spray, vi-l recomand! 


Vă tentează produsele B.U.? 
Ați folosit ceva din gama B.U.?






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...