Monday, March 31, 2014

Am sarbatorit alaturi de Lucia!




Sambata a fost o zi frumoasa si interesanta: Lucia de la All That Beauty Things m-a invitat sa sarbatoresc, alaturi de ea, alte fete din lumea beauty bloggingului din Timisoara si  imprejurimi, precum si de cateva prietene de-ale ei, implinirea unui an de cand a scris primul cuvant pe blog. Nu era prima oara cand ma intalneam cu ea, am mai avut o intalnire acum cateva luni, deci emotiile nu mai erau asa mari. Nici nu am avut timp de emotii, avand in vedere ca eram cu degetul de la picior putin cam rupt:) si nu am stiut pana in ultimul moment daca o sa pot sa incalt ceva sa pot face act de prezenta. Intalnirea a fost una frumoasa si relaxata, deloc protocolara, toate fetele fiind extrem de simpatice si prietenoase, poate unele putin timide din cauza ca nu cunosteau pe nimeni personal. 
 

 

Am avut parte si de o degustare de cafea, un reprezentant Starbucks cu vechime prezentandu-ne cum se face o degustare propriu-zisa de cafea. Oare cati dintre noi cer in loc de lapte, zahar sau prajiturica, sa li se aduca o felie de portocala alaturi de cafea? Fiindca asta ne-a demonstrat doamna din imagine, ca alaturi de cafeaua prezentata de dansa (nu mai stiu din ce zona a spus ca este cafeaua sau cum se numeste) merge o felie de portocala. Se numeste “coffee pairing” si este menita sa ne faca sa simtim mai bine aroma cafelei. Cafelele din Africa sau Arabia, de exemplu, au in general note florale/citrice, cele din America Latina au arome de cacao sau nuci, cele din Asia /Pacific au usoare arome de mirodenii. Si, in functie de aceste arome, se pot asocia cu portocale, grapefruit, mirodenii, ciocolata etc. Mie s-a parut interesanta combinatia si chiar mergeau foarte bine impreuna.

 

Lucia s-a zbatut sa gaseasca sponsori pentru eveniment, iar cei care au raspuns favorabil sunt: Farmec, Triodeluxe, MaxFactor Romania, Lush Romania, Cupio, Beauty Water Q10, Complex Apicol Veceslav Harnaj, Starbucks si tin sa le multumesc pe aceasta cale ca ne-au dat sansa sa testam produsele oferite drept cadou.




Multumesc si Luciei pentru invitatie, “La multi ani blogului!” si sper sa ne revedem si cu alta ocazie:)

Love,




16 comments:

  1. ma bur ca te-ai simtit bine, de aceea nici nu imi doaream ceva protocolar :)
    ne vedem la o cafea, numa sa te faci si tu bine :*

    ReplyDelete
  2. Draga mea, mi-a parut tare bine sa te cunosc si sper sa mai avem ocazii de genul acesta in care sa ne vedem si sa interactionam! Mi-a placut tare mult intalnirea si m-am simtit foarte bine alaturi de voi!
    Pupici! :)

    P.S ai niste ochi superbiiii!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper si eu sa te mai vad:). Legat de ochi...ai tai sunt mai frumosi ca ai mei si,cel mai important, stii cum sa-i scoti in evidenta. Te pup!

      Delete
  3. Replies
    1. Multumim:). Si tu esti o draguta...intotdeauna! :*

      Delete
  4. Ma bucur ca v-am cunoscut pe toate! :* Pupici!

    ReplyDelete
  5. Hi dear!! I really enjoy your blog, its SO COOL!!
    Your style is so perfect :)
    Come to see my new post: THE SPACE BETWEEN
    http://www.peaceinmyshoes.com

    ReplyDelete
  6. Very beautiful photos ;) Amazing event!

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Super,la cat mai multe intalniri de genul acesta!

    ReplyDelete
  8. pretty pics. n nice event

    my recent one :http://www.indianbeautyforever.com/2014/04/bourjois-blush-rose-ambre-review.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...