Monday, May 26, 2014

Liebster Award no. 2 - Share the love!


Liebster-award-beauty-blog


RO only


Am fost nominalizata din nou la Liebster Award, de data aceasta ii multumesc Lorenei  ca s-a gandit la mine. Am cunoscut-o personal si este o scumpica!
UPDATE: Am aflat ca am fost nominalizata si de Georgiana, ii multumesc si ei fiindca a considerat ca merit sa fiu nominalizata. Am adaugat intrebarile ei (si raspunsurile mele, evident) sub intrebarile Lorenei.


Regulile sunt urmatoarele:


1. Posteaza tag-ul pe blogul tau.

2. Multumeste bloggerilor care te-au nominalizat, punand link spre pagina lor.

3. Scrie 11 randuri despre tine.

4. Nominalizezi 11 bloggeri care iti plac si au mai putin de 1000 folowersi.

5. Raspunzi intrebarilor adresate de bloggerii care te-au nominalizat.

6. Adresezi 11 intrebari bloggerilor nominalizati de tine.



Incep prin a scrie 11 lucruri despre mine:


1. Imi place sa fiu punctuala si astept acelasi lucru si de la cei din jurul meu.

2. Sunt innebunita dupa mancarea chinezeasca.

3. Sunt foarte nehotarata cand e vorba de luarea unor decizii importante.

4. Foarte rar imi vopsesc parul in aceeasi nuanta, dar niciodata nu trec de la o extrema la alta. Doar ca mereu ma tenteaza alta nuanta … chiar daca este foarte apropiata de cea initiala:). Probabil multe persoane nici nu isi dau seama ca am schimbat nuanta, dar ce sa-i faci, am si eu 'piticii' mei:))

5. Nu sunt o persoana matinala.

6. Mi-as dori sa vizitez orasele Cluj, Sibiu, Sighisoara si Brasov. Nu stiu cum de nu am ajuns pe-acolo pana acum.

7. Nu ma pricep sa ingrijesc florile, spre rusinea mea. Mai toate mor … totusi, in fiecare primavara, cand se face vremea frumoasa, ma tenteaza sa cumpar altele.

8. Cred ca as fi buna de detectiv!

9. Nu imi place sa merg la sala, prefer sa fac sport acasa, pe eliptic.

10. Detest sa merg in vacante iarna, imi place caldurica de acasa.

11. Imi doresc sa fiu mai organizata.



Iata raspunsurile mele la intrebarile Lorenei:


1. Cam cât de mult ţi-a schimbat viaţa blogul tău? Nu as putea sa spun ca mi-a schimbat viata intr-un fel anume, decat ca o mare parte din timpul liber il aloc blogging-ului.

2. Cum reuşeşti să împaci viaţa personală cu activitatea de pe blog? Ţi se pare uşor să menţii un echilibru între ele, adică să fii constantă pe blog şi să îţi faci datoria şi pe plan personal? Nu postez atat de des pe cat mi-as dori. Totusi, aloc destul timp bloggingului si recunosc ca ar trebui sa petrec mai putin timp in fata laptopului si mai mult cu familia. Pentru cine nu stie...blogging nu inseamna doar sa scrii articolele, ci si informare, facut poze, editat poze, SEO, urmarit alte bloguri si youtubers, comentat pe alte bloguri etc.

3. Ai legat prietenii datorită blogului tău? Da, am legat cateva prietenii si ma bucur.

4. Care este serialul tău preferat? Friends. In ultimii ani nu m-am mai uitat la seriale, recent am reinceput sa ma uit la Friends.

5. Care este lucrul pe care ţi-l doreşti cel mai mult în viaţa ta? Sa fiu sanatoasa, atat eu, cat si familia mea.

6. Ai părăsi România dacă ţi s-ar ivi ocazia? Singura, nu. Cu familia, da.

7. Care este produsul de machiaj holy grail pe care îl ai? Too Faced Chocolate Soleil Bronzer.

8. Care sunt criteriile după care acorzi importanţă unui blog nou apărut? Daca vad un blog prea incarcat, cu poze mici, nu am rabdare sa ma uit. Imi plac blogurile cu un design placut, aerisit, cu poze mari, artistice, si cu review-uri sincere, despre produse care ma atrag...evident:).

9. Ce te motivează să scrii pe blog? Faptul ca vad mereu progrese in statistici...devine addictive:). Cateodata ma mai bate gandul sa renunt, dar apoi ma gandesc ca i-am alocat foarte mult timp si ar fi aiurea sa renunt. Asa ca nu cred ca il voi lasa balta, ar fi pacat. Mai ales ca sunt foarte bucuroasa cand vad ca am cititori din atatea tari!

10. Ai vrut vreodată să renunţi la blogging? Da, au fost cateva momente. Sunt convinsa ca o sa mai fie si altele, dar o sa-mi revin rapid:))

11. Care crezi că este cel mai mare avantaj pentru tine ca bloggeriţă? Nu as putea sa spun ca am prea multe avantaje. Din cand in cand, primesc produse pentru a le testa si a-mi spune parerea despre ele. Un alt avantaj este faptul ca mereu sunt la curent cu ce a mai aparut nou, daca nu as fi fost beauty blogger, nu mi-as fi petrecut (atat de) mult timp citind alte bloguri.

Intrebarile Georgianei sunt urmatoarele:
1. Aveti o firma de cosmetice preferate? De-a lungul timpului am preferat L'Oreal. Acum am inceput sa diversific, ca doar sunt beauty blogger:)
2. Unghii simple, clasice sau cu model? Nu prea port lac de unghii fiindca evit un anumit ingredient din componenta lor. Folosesc doar la degetele de la picioare, atunci cand port sandale.
3. Cumparaturi online sau goana prin magazine? Imi plac cumparaturile online, ma pierd printre produse, dar de multe ori prefer sa vad 'live' ce cumpar. 4. Cat de des purtati un machiaj full face? Cam de cate ori ies in oras.
5. Produsul de make-up si din garderoba preferat? Bronzerul Too Faced Chocolate Soleil si blugii.
6. Daca ai intalni pestisorul auriu, care sunt cele trei dorinte? 1. Sanatate 2. Sa vizitez cat mai multe tari. 3. Nu-mi vine altceva in minte.
7. Care este activitatea ta preferata pentru a te relaxa? Sa ies in natura. Imi place si sa citesc ziare/reviste online, in special The Daily Mail.
8. Cum arata un weekend perfect? Daca s-ar putea cate un city break in fiecare weekend, ce frumos ar fi! Cel mai la indemana ar fi Budapesta, imi doresc sa-l vizitez (inca o data) cat mai curand. 9. Care este un produs high-end pe care il doresti? Fond de ten Lancome sau Chanel.
10. Ce anume te face sa te simti sexy? Parfumul, pantofii cu toc, o rochita sic/de bun gust.
11. Cel mai scump obiect vestimentar? O jacheta de iarna luata din Italia.



Si intrebarile mele pentru fetele cu blog care vor prelua tagul:


1. Cunoscutii/familia stiu ca aveti blog de beauty?

2. Care este cea mai scumpa achizitie a ta in materie de machiaj/ingrijire a pielii?

3. Spuneti-mi un produs de machiaj/ingrijire a pielii ieftin si bun pe care l-ati folosit.

4. Care este brandul favorit de make up?

5. Care este anticearcanul favorit? (asta ma macina pe mine zilele astea:)))

6. Care este, pentru voi, partea neplacuta a bloggingului?

7. Pe "beauty guru" va place sa urmariti pe YouTube?

8. Numiti cateva bloguri favorite (romanesti, internationale...de care vreti).

9. Unde v-ar placea sa traiti si de ce?

10. Unde va doriti sa mergeti in vacanta de vara?

11. Pe voi ce va motiveaza sa scrieti pe blog, mai ales atunci cand ajungeti intr-un punct critic si nu mai aveti chef de blogging?



Si acum vreau sa va invit pe voi, cele care nu ati facut tag-ul, sa-l preluati. Stiu ca postarea mea vine cam tarziu, multe fete deja l-au facut, de aceea nu mai are rost sa fac nominalizari. Cred ca ar fi si foarte greu sa gasesc bloguri care nu l-au preluat...imi amintesc ca la primul Liebster Award am stat o zi intreaga sa caut bloguri internationale care imi plac, cu mai putin de 100 followersi pe GFC (asta era regula atunci).

Va doresc o saptamana frumoasa in continuare! V-am pupacit!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...