Tuesday, February 17, 2015

Tag: Arome de iarnă

 
(Sursa)



Preiau acest tag de la Lorena, căreia îi mulțumesc pentru aceasta nouă nominalizare. Inițial, m-am gândit să îl transform în “Arome de primăvară”, având în vedere că se apropie primăvara, dar fiindcă încă sunt zero grade dimineața și azi chiar am înghețat de frig, cred că este mai ok dacă rămâne denumirea “Arome de iarnă”.


Parfumul preferat



Parfumul preferat a fost și (încă) rămâne Lancome – La Vie Est Belle fiindcă, așa cum sugerează numele lui, îmi face viața mai frumoasă :D, doar un puf și dintr-odată parcă starea mea de spirit se schimbă. Însă trebuie să am grijă cât aplic fiindcă este un parfum foarte dulce, puternic și nu îmi doresc să leșine toți în jur. Zilele trecute am mirosit YSL – Black Opium și o noua dragoste răsare la orizont :D, dar momentan La Vie Est Belle este “the one” for me.


Rujul preferat



Rujul preferat este L'Oreal Shine Caresse 400 (Eve). Îmi place fiindcă e glossy și, fiind un lip stain, se menține timp îndelungat pe buze, chiar dacă luciul se mai estompează. Oricum, oferă buzelor un aspect sexy. PS: Pe buze arată roz, nu mov ca în recipient...cel puțin pe buzele mele.


Oja preferată


(Sursa)
Nu am mai folosit ojă de când au început să mi se umfle pleoapele, una din cauzele pleoapelor umflate/iritate putând fi lacul de unghii (atunci când te freci la ochi), așa că mai bine stau departe de ele. Deci nu veți găsi prea multe review-uri la lacuri de unghii pe blogul meu, poate doar ocazional.


Băutura preferată


(Sursa)

Să fie alcoolică? Să fie non-alcoolică? Dacă pun una cu alcool, sper să nu rezulte că sunt alcoolică :)). Deci: Aperol Spritz. Iar la non-alcoolice sunt mai multe: suc natural de caise/piersici/pere, Red Bull, Coca Cola (mai răruț că-i mai drăguț), milk-shake.


Mâncarea preferată



(Sursa)

Chinezească, mai exact pui Gong-Bao + orez cu legume. Yummy!

Puloverul preferat


Recunosc că nu stau prea bine la capitolul haine, întotdeauna se găsesc alte 'prostii' de cumpărat și nici nu îmi place să probez haine. Nu am multe pulovere, jacheta mea de puf de rață este foarte călduroasă și nu prea folosesc pulover. Dar favoritul meu este unul beige de la H&M, din colecția de anul trecut. Nu voi pune poză fiindcă am încercat să-l pozez, dar arată...nicicum :D.

Pe colegele de beauty blogging le invit să preia tag-ul dacă le tentează, iar pe voi, cititoarele, vă invit să îmi spuneți câteva dintre preferatele voastre, mi-ar plăcea să ne cunoaștem mai bine. Poate aveți și voi chef de vorbă/scris :D. Pupici!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...