Wednesday, December 4, 2013

Cadouri de Craciun de la Borealy

 
cadouri craciun borealy
sursa

Un ceai cald ce ma invaluie in arome de portocale si scortisoara, papuceii fluffy si albi ca zapada in picioare, muzica specifica de Craciun precum “Milioane” al Nicolei sau “All I Want for Christmas” cantat de Mariah Carey (iubesc melodiile acestea, imi induc bucurie si energie de cate ori le aud)...asa incerc eu sa intru in atmosfera sarbatorilor de iarna in momentul acesta.
De cate ori se apropie Craciunul ma bucur ca un copil...imi place atmosfera specifica sarbatorilor de iarna, cand ma plimb prin orasului inundat de beculete colorate, cand in orice loc ma duc aud melodii de Craciun, magazinele sunt pline de forfota specifica sarbatorilor, cand trec pe langa patinoarul plin de copii si retraiesc momentele cand mergeam si eu la patinoar, cand majoritatea oamenilor sunt mai buni si mai fericiti.
De Craciun, imi place sa primesc cadouri. Chiar daca sunt neinsemnate. Pur si simplu ma bucur. O simpla cana ma poate face fericita si abia astept sa beau ceva din ea – asa sunt eu, mai copilaroasa...Bine, asta nu inseamna ca nu-mi doresc parfumuri, cosmetice, bijuterii, haine si alte cele:).
Asa cum imi place sa primesc, la fel obisnuiesc sa si daruiesc cadouri celor dragi mie. Lucrul care nu-mi place cand e vorba de cadouri este alergatul din magazin in magazin fiindca ma hotarasc foarte, foarte greu, de multe ori intorcandu-ma acasa cu mana goala fiindca nu m-am hotarat care ar fi cadoul care ar face fericita persoana careia vreau sa i-l daruiesc.
Prefer varianta mai comoda si mai la indemana...cumparaturile online...love them!!!:) Stau comoda in haine de casa, aflu toate informatiile necesare despre produse spre deosebire de magazine, unde unii vanzatori nu stiu sau se zgarcesc sa ofere informatiile necesare, cateva click-uri si apoi astept sa sune curierul.
Si pentru ca am inceput deja sa ma gandesc la cadourile de Craciun, in cautarile mele online am ajuns la magazinul Borealy.ro , unde am gasit o multitudine de idei de cadouri speciale si sunt sigura ca v-ar tenta si pe voi. Am selectat cateva cadouri care mi s-au parut mai deosebite, ca sa va puteti face o idee cam ce ati putea alege, dar cel mai bine este sa accesati site-ul si sa vedeti toata oferta, fiindca gusturile difera de la om la om.
Sotului meu i-as alege acest cadou:



Cadoul de Craciun Vichy Homme contine:
- o cutie cu bomboane Rafaello in forma de stea.
- Vichi Homme - balsam profesional revigorant, ce reduce iritatiile de dupa ras.
- O pereche eleganta de manusi negre, de piele, ideale pentru condus.
Mi se pare cadoul perfect pentru orice barbat care se respecta. Imi fac in acelasi timp si mie un cadou, caci Raffaello este ciocolata mea preferata, sper sa vrea sa o impartim:)

Un alt cadou inedit si exclusivist, pe care l-ar savura sotul meu impreuna cu mine, este aceasta sampanie Osstereich Gold cu foita de aur 23 karate comestibila! Am fi tare curiosi amandoi  sa o incercam (l-am intrebat daca i-ar placea) si mi se pare un cadou ideal pentru oricine ... mai putin copii. Pe langa sampanie mai primim si o cutie de bomboane de ciocolată Ferrero Rocher Gold si o cutie de cadou de lux, invaluita in stralucirea aurie ce caracterizeaza intregul set.




Mamei mele i-as alege ceva practic, si anume setul Red Christmas Spiced Apple Scottish:


Cadoul contine:
- Un set Spiced Apple Luxurious Body Essentials, marca Scottish Fine Soaps, alcătuit din gel de duş (75 ml), unt de corp (75 ml), cremă pentru mâini şi unghii (75 ml) şi un săpun de lux (40 gr)
 - O elegantă eşarfă, pe care o puteţi alege din pozele de mai jos (Lungime – 172 cm; Lăţime – 68 cm)
 - O pereche de mănuşi din piele ecologică, îmblănite.
- O decoraţiune Merry Christmas.

Iar tatalui m-am gandit ca i s-ar potrivi acest incalzitor de cognac placat cu aur by Chinelli, el fiind innebunit dupa obiectele decorative. Daca sunt si functionale ca acesta, cu atat mai bine.


Acum sa va arat ce mi-ar placea mie sa primesc. Nu puteau sa lipseasca parfumurile din lista mea de Craciun:


Este un set cadou cu parfumurile vedeta ale casei Dior. Acest set contine: 
Miss Dior - 7,5 ml Eau de Parfum
Diorissimo - 7,5 ml Eau de Toilette
Hypnotic Poison Eau Sensuelle - 7,5 ml Eau de Toilette
Dior Addict to life - 7,5 ml Eau de Toilette
Forever & Ever Dior - 7,5 ml Eau de Toilette


O alta varianta care m-ar face fericita ar fi acest set de parfumuri Estee Lauder intr-o geanta de cosmetice, alaturi de o esarfa din matase.
Setul cadou contine:
- Estée Lauder Pleasures, 4 ml Eau de Parfum
- Estée Lauder Pleasures Intense, 4 ml Eau de Parfum
- Estée Lauder Sensuous, 4 ml Eau de Parfum
- Estée Lauder Beautiful, 4 ml Eau de Parfum
- Estée Lauder Pure White Linen, 4 ml Eau de Parfum




Pe lista Mosului am trecut si colierul Delight Multi-Color Topaz, care mi-a incantat privirile cu pietricelele viu colorate. Este o bijuterie încântătoare foarte rafinata din argint 925 Sterling Silver, decorată cu pietre de zirconiu, cel mai fidel şi preţios înlocuitor al diamantului si Cristale Simulated Topaz. Acest mineral se bucură de o duritate asemănătoare cu a diamantului şi nu este cu nimic mai prejos decât acesta ca frumuseţe şi strălucire, fiind un mineral extrem de popular şi apreciat îndeosebi în domeniul bijuteriilor.

Am mai pus ochii si pe multe inele, sunt minunate! Nu le voi enumera aici fiindca nu sunt momentan in stoc.

Daca va hotarati sa cumparati de la Borealy.ro, veti fi rasfatat/a cu un ambalaj de lux, iar garantia este de un an de zile la toate produsele, produsele venind si cu certificat de calitate. Cadourile pot fi personalizate dupa preferinte.

Sper ca v-au placut ideile propuse pentru cadourile de Craciun. Mi-ar placea sa aud un feedback lasat la rubrica de comentarii dupa ce achizitionati unul dintre aceste produse...sau dupa ce vi-l aduce Mos Craciun.

Sarbatori fericite!




 



8 comments:

  1. Replies
    1. Sunt atat de multe cadouri frumoase pe Borealy, mai ales bijuterii! Dar tu stii deja:) M-am indragostit de ele, in special de cele multicolore. Weekend placut si multumesc de comment:*

      Delete
  2. Hi, nice to see you here again:) I added you in my blogroll. xoxo

    ReplyDelete
  3. foarte frumoase cel alese de tine olivia ,bijuterile si parfumurile sunt prefetale mele ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...