Friday, December 20, 2013

Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream + Hyaluronic Acid Mask Sheet Hydrating - review

Hello,

Astazi vreau sa va vorbesc despre produsele asiatice de ingrijire a pielii. De ceva timp tot aud vorbindu-se despre cat de bune sunt, chiar mai bune decat produsele europene de renume, fiind cu un pas inaintea celorlalte produse existente pe piata si castigand din ce in ce mai multa popularitate datorita proprietatilor lor deosebite. 


Cred ca stiti deja ca exista BB Cream-uri si CC Cream-uri. BB cream-urile (Blemish Balm Cream) sunt un produs all-in-one, aparute initial in Germania si folosite in cabinetele dermatologice in urma interventiilor cu laser, pentru a ajuta pacientii sa se refaca mai repede. Apoi a aparut un adevarat trend in Coreea, cand actritele coreene le foloseau zilnic pentru a avea o piele impecabila. Drept urmare, marile companii au inceput sa dezvolte propriile BB cream-uri.

Eu am folosit BB Cream, insa doar varianta europeana (cele asiatice stiu ca au o acoperire mai buna decat cele europene) si imi plac fiindca nu incarca tenul foarte mult, asa cum o fac fondurile de ten. Si in plus, nu am nevoie de acoperire foarte mare.


Ok, acum cateva cuvinte despre CC cream-uri: reprezinta ultima tendinta in materie de ingrijire a pielii, fiind varianta mai noua si mai “light” a BB cream-urilor. “CC” inseamna, in functie de compania producatoare, Color Control, Complete Care sau Color Change. Reprezinta un BB cream imbunatatit, creat in Coreea, cu un factor de protectie mare pentru a proteja pielea de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete. Ofera hidratare, elasticitate, uniformizare si poate fi folosita ca baza de machiaj. Din punctul meu de vedere, BB cream-ul este mai mult un produs de make up, pe cand CC cream-ul este mai mult un produs de ingrijire a pielii si mai putin de make up, care infrumuseteaza si lumineaza pielea, acoperirea fiind mai mica. Crema se adapteaza efectiv nuantei pielii, pe masura ce este masata in piele.


Recent am primit din partea Tony Moly Romania doua produse: Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream si Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet.


Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream este, asa cum spuneam mai sus, o crema ce ofera uniformizare, hidratare (45%), usoara albire si luminozitate tenului (dar nu lasa pielea grasa!). Pur si simplu pielea nu mai are aspectul tern pe care il capata de obicei in anotimpul rece. Are proprietati antirid si SPF 30.

Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream before-after inainte-dupa
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream - inainte si dupa
Swatch:Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream inainte dupa
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream - inainte si dupa
Crema este alba, nu foarte lichida incat sa curga, cu microcapsule de culoare ce se sparg in momentul in care sunt masate in piele. Imediat dupa aplicare este alba, dar dupa cateva secunde isi schimba culoarea, adaptandu-se nuantei pielii. Initial, mi-era teama sa nu se inchida/deschida prea mult la culoare si sa arate artificial pe fata, dar sunt incantata ca se adapteaza perfect, pielea capatand o nuanta frumoasa. Poate fi folosita ca baza de machiaj, primer, nu mai este nevoie sa folositi alta crema de fata...eventual doar in cazul in care aveti zone foarte uscate. Prima oara cand am folosit-o, nu mi-am exfoliat pielea nasului (lucru pe care il fac inainte sa aplic fond de ten sau BB cream) tocmai pentru a vedea daca se vede inestetic dupa ce o aplic pe nas fara hidratare, gomaj etc. La fel ca si in cazul fondului de ten si al BB cream-ului, mi-a evidentiat putin pielea mai uscata. Asa ca a doua oara am folosit exfoliant si a aratat foarte bine si zona nasului. Inainte sa primesc coletul ma intrebam daca oare e nevoie de demachiere dupa ce o folosesc. Da, este nevoie fiindca are pigment si factor de protectie.

Puteti sa folositi Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream impreuna cu fondul de ten sau cu un BB cream cu acoperire mare daca doriti sa obtineti mai multa luminozitate.


Sunt foarte multumita de ea, imi lasa tenul luminos, uniform si hidratat, fara a ramane o pelicula grasa! O recomand, mai ales daca nu aveti mari probleme cu tenul! Mi-ar fi placut totusi sa aiba pompita, dar este f. ok si asa deocamdata, nu stiu cum va fi cand tubul va fi aproape gol, sper sa storc si ultima picatura, desi ambalajul nu este extrem de maleabil.
 
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Am uitat sa mentionez ca nu mi-au aparut cosuri in urma folosirii ei.

Impreuna cu crema am primit si lista ingredientelor, fiindca pe tub nu apare, sau cel putin presupun ca nu apare, nu inteleg coreeana, dar e scris cam putin pe dosul tubului, iar lista de ingrediente in limba romana e lunga:)
 
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream

 Ingrediente:

Ingredients: Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream
Ingrediente: Tony Moly Luminous Pure Aura CC Cream


Pret: 30ml – 45 ron.

O puteti achizitiona de AICI


Al doilea produs primit de la Tony Moly Romania este Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet Hydrating. Dupa cum deduceti din numele ei, este o masca de hidratare pe baza de acid hialuronic. Nu am folosit niciodata astfel de masti: este din bumbac 100% netratat (neinalbit), decupat in jurul ochilor, nasului si gurii, impregnata din plin cu esenta concentrata ce ajuta la imbunatatirea texturii pielii. Are un miros placut, este foarte umeda, mulandu-se foarte bine pe fata. 
 
Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet
Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet

Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet how to
Instructiuni de folosire: Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet
Indicatii: Deschideti ambalajul si aplicati masca pe fata prealabil curatata. Folositi-o timp de 20-30 de minute, nu mai mult. 


Mi se pare foarte buna, faptul ca este atat de impregnata cu substranta concentrata m-a facut sa simt cum toata fata mi se inmoaie si se hidrateaza, parca simteam cum patrunde apa prin toti porii! Ma gandesc ce buna ar fi vara, daca as tine-o la frigider si as aplica-o rece pe fata:). Am simtit niste intepaturi, ceea ce nu cred ca se intampla in mod obisnuit, dar pielea mea este foarte sensibila in ultimul timp (probabil datorita alergiei mele)


Ingrediente:


Ingredients: Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet
Ingrediente: Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet
Si acum nu va uitati:D 
Am pus doar o parte din fatza sa nu visati urat la noapte:)

Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet
Tony Moly Pureness 100 Hyaluronic Acid Mask Sheet

Pret: 10 ron.
O puteti gasi AICI



Produsele acestea mi-au deschis apetitul de a mai incerca si alte produse asiatice, sunt excelente! Cel putin cele pe care le-am folosit eu...si din auzite stiu ca majoritatea sunt foarte bune, mai bune chiar decat multe produse europene si au ingrediente mai naturale. M-a tentat si un Pocket Bunny de la ei, e un spray de hidratare sub forma de iepuras si are recipient refolosibil. Really cute!
Pupici si un Craciun fericit!


Ati folosit produse Tony Moly? Care din cele de mai sus (sau de pe site-ul Tony Moly Romania) va tenteaza?









28 comments:

  1. Nu am folosit niciun produs Tony Moly,dar imi plac tare mult recipientele unora dintre ele. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si eu pe net ca au unele ambalaje asa dragute! Pocket Bunny imi place, cred ca e singurul asa "cute" de la noi. Imi plac si cele sub forma de mere, rosii, oua, inghetata:). Foarte dragute, le cumperi doar pentru ambalaj:))))

      Delete
  2. Eu am masca cu extract de melc si BB cream cu colagen. Scriu si eu despre ele curand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia astept sa iti aud parerea!:) M-am hotarat greu ce aleg, o vroiam si pe cea care ai ales-o tu, dar am vazut ca are ceai verde in compozitie si tocmai citisem ca ceaiul verde contine un nivel ridicat de nichel, iar eu sunt alergica la nichel. Asa ca a trebuit sa ma reorientez. :*

      Delete
  3. e interesanta masca, nu am folosit niciuna de genul asta. :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu...pana acum:). Imi place ca este foarte imbibata, se muleaza bine pe fata si hidrateaza foarte bine. Mi-ar placea sa folosesc si vara, cand ma scurg de caldura. Sa o scot de la frigider si sa o aplic pe fata, cred ca e super. Pupici! Merci de comment:)

      Delete
  4. Sunt foarte tentante produsele lor.
    De CC Cream sunt foarte tentata pentru ca e putin mai diferita.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu as vrea sa incerc si alte produse Tony Moly. Imi place CC cream-ul, cand am fost ultima oara la reprezentanta MAC, vanzatoarea imi spunea "aveti tenul frumos si fara probleme" si imi statea pe limba sa ii spun ca sunt data cu cc cream-ul de la Tony Moly, de-aia arata bine, ca eu de fapt am un ten palid, cenusiu:)). Pupici si merci de comment.

      Delete
  5. buna ! nu am folosit aceste produse dar merita incercate ,masca pare interesanta si acum chiar mai facut curioasa la pretul acesta .. multumim olivia .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merita incercate, mai ales ca nu mi se par scumpe, iar calitatea este foarte buna (cel putin la cele incercate de mine). Pupici

      Delete
  6. I really want to try a Hyuralonic mask! x

    lamourjosie.com

    ReplyDelete
  7. Hi Katya, I follow you on Facebook, will you follow back?:) Can't find your GFC, I don't see it...hmmm...

    ReplyDelete
  8. Lovely blog, this looks great creme!

    Hope you can check out my blog too, and let me know if you'd like to follow each other: http://blondiesstyleix.blogspot.co.uk/

    Grace x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, following you on GFC:). Follow back? Thanks!

      Delete
    2. Just followed you back! thanks again look forward to seeing more from your blog :)

      Delete
  9. This article is really great !
    If you want you can follow our social networks ?

    http://www.facebook.com/TheLadyJersey
    http://twitter.com/TheLadyJersey
    http://instagram.com/theladyjersey

    Kisses <3

    http://www.theladyjersey.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! Happy New Year! I'm following you on Facebook:)

      Delete
  10. Love your blog!!!
    Started following your blog via GFC and Bloglovin, would you like to follow me?

    xx Happy New Year xx
    http://magicalsergiofashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. You have a nice blog! I am following you on gfc and google+. I also added you on my blogroll.

    ReplyDelete
  12. I've been dying o try a sheet mask, but I can't seem to find the right one
    happy 2014!!
    Xo!
    L
    blogablebeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. thanks! now I`m thinking about CC cream)
    mary2be.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Super tomy maly,le voi lua ,sunt obisnuita cu asiaticele ,folosesc bb skin79 pink si ceva masti de la ei ,sunt ok,dar voi lua si tomy

    ReplyDelete
  15. Un articol foarte interesant, sa stii ca esti vinovata pentru ca dupa ce l-am citit nu am rezistat sa nu dau comanda sa-l incerc si eu :) perfect pentru un look de vara lejer plus SPF 30.

    O zi buna !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca te-am convins si ca iti place:). Multumesc de comentariu!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...