Friday, June 20, 2014

Rasfat apicosmetic pentru par si buze cu produse Apidermaliv



Recent am avut ocazia sa testez doua produse de la Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania "Complex Apicol Veceslav Harnaj", mai exact: Apidermaliv Balsam Ultranutritiv pentru Par si Apidermaliv Balsam de Buze. Recunosc, nu m-as fi asteptat sa imi placa atat de mult, chiar daca mi s-a spus ca sunt produse foarte bune, cu ingrediente naturale, de calitate. Dar sa vi le prezint pe rand.

Apidermaliv Balsam Ultranutritiv pentru Par

Descriere oficiala: "Balsamul ultranutritiv Apidermaliv este un rasfat cosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat prin ingredientele sale active. Untul de shea, uleiul de masline si laptisorul de matca fac balsamul Apidermaliv un tratament profund hranitor. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astefel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala, fiind usor de pieptanat."





Parerea mea
Avand parul vopsit blond, acesta necesita o ingrijire mai speciala, profund nutritiva si hidratanta in acelasi timp. Desi l-am testat doar o singura data - deoarece aveam destule produse de par si am vrut sa ofer cititorilor mei sansa sa il poata castiga, impreuna cu inca doua produse Apidermaliv, in urma unui concurs - mi-a lasat o impresie foarte buna, parul ramanand moale, placut la atingere, stralucitor si usor de coafat in urma folosirii lui. Uleiul de masline si untul de shea sunt recunoscute pentru efectele lor profund benefice asupra parului, astfel incat rezultatele lor s-au vazut inca de la prima aplicare. Nu pot sa imi dau cu parerea in ceea ce priveste refacerea firelor de par despicate, dar pentru ele cred ca foarfeca este cel mai bun remediu:).
Miroase placut, natural, usor dulce. Mirosul persista pe par cam toata ziua, iar consistenta balsamului Apidermaliv este una placuta, nu prea lichida; nu agreez  balsamurile prea lichide, se scurg printre degete si nici nu sunt la fel de eficiente precum cele cu o consistenta mai "bogata".

Am primit si o masca de par, dar am vrut sa o ofer in cadrul aceluiasi concurs asa cum am primit-o, sigilata, astfel incat o voi cumpara in viitor pentru a ma convinge de calitatile ei, mai ales ca pretul mi se pare bun (masca este in jur de 15 ron/ 200 ml., balsamul 11.88 ron/ 200 ml.).

Apidermaliv Balsam pentru Buze - Balsam pentru buze cu 100% ingrediente de origine naturala

Descriere oficiala: "Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de masline si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele afectate de anotimpul rece. Mierea pastreaza pielea buzelor hidratata un timp mai lung in timp ce laptisorul de matca actioneaza impotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranita si tratata dar si placut aromata."


Parerea mea
Balsamul asta de buze miroase demential!!!  La iarna o sa mi-l cumpar! Miroase a portocale, mai ca-ti vine sa-l mananci. M-am dat cu el pe buze si a fost o incantare olfactiva! Cand l-am primit, nu aveam buzele crapate (altfel l-as fi tinut pentru mine, cu siguranta), dar buzele au devenit imediat moi si hidratate. Cu ingrediente de calitate precum laptisor de matca, ulei de masline, miere si ulei esential de portocale, este un adevarat tratament pentru buzele crapate si uscate. 
Este ambalat intr-un tub maleabil (10 ml.) cu capac ce se insurubeaza, produsul se dozeaza usor, iar textura este onctuoasa, asemanatoare mierii zaharisite. Am mentionat ca miroase demential? :D
Pretul balsamului de buze Apidermaliv este extrem de accesibil: 6.88 ron/ 10 ml.

Aceasta a fost experienta mea cu produsele apicosmetice Apidermaliv de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, produse ce pot fi comandate online AICI. Iar pentru a fi la curent cu noutatile, ii puteti urmari pe pagina de Facebook.


Ati folosit produse de la Complex Apicol Veceslav Harnaj? 
Ce ati folosit si cum vi s-au parut? Mi-as dori sa-mi impartasiti experienta voastra.

Pupici,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...