Tuesday, September 23, 2014

Am testat gelul de ochi BellaPierre Revitalizing Eye Gel

Pierre_revitalizing_eye_gel_review_beauty_blogger_opinie_gel_ochi_01

Pierre_revitalizing_eye_gel_review_beauty_blogger_opinie_gel_ochi_02

Pierre_revitalizing_eye_gel_review_beauty_blogger_opinie_gel_ochi_03

Bine v-am regăsit...sau mai bine zis: sper că v-am regasit! Mai sunteți aici??? Am revenit din vacanță de ceva timp, dar a mai trecut ceva timp până să revină și cheful de blogging din vacanță :D. 

Dar să trec la treabă...astăzi vă voi împărtași experiența mea cu Gelul Revitalizant de Ochi BellaPierre Cosmetics (fabricat in SUA), primit în vederea testării acum două luni din partea MyFragrance.


BellaPierre Revitalizing Eye Gel este un produs conceput pentru pielea delicată din jurul ochilor, menit să reducă liniile fine și ridurile prin neutralizarea radicalilor liberi și să ajute la eliminarea pungilor de sub ochi, redând totodată elasticitatea pielii și producând un efect de lifting. 

 

Părerea mea despre BellaPierre Revitalizing Eye Gel



Voi începe cu ambalajul: BellaPierre Revitalizing Eye Gel (click)este ambalat într-un recipient elegant, iar designul său mă duce cu gândul la produsele de lux. Dar când îl țin în mână, realizez că este produs doar dintr-un plastic ușor, nu sticlă, așa cum m-aș fi asteptat de la un produs de lux. Sau poate aveam eu asteptări prea mari. Are, totuși, avantajul că nu se sparge … la cât costă - 272 ron - ar fi o tragedie sa-și găsească sfârșitul pe gresie.


Dozarea este facilă, flaconul fiind prevăzut cu pompiță, iar o singură apăsare este suficientă pentru a scoate suficient produs, elimină puțin mai mult gel decât este necesar, astfel încât eu am încercat să nu apăs până la capăt, pentru a face economie. 


Produsul se prezintă sub formă de gel transparent (deci nu este gras), fără miros, iar când este masat în piele lasă o peliculă puțin lipicioasă, lucru ce nu mă deranjează, având în vedere că este recomandat a se aplica seara, înainte de culcare. L-am testat și ziua, sub machiaj, iar anticearcănul s-a asezat frumos pe el, deși eram ferm convinsă că nu o să se aplice bine, fiind "sticky". 


Atunci când îl folosesc îmi simt într-adevăr pielea din jurul ochilor mai elastică și mai hidratată, dar nu observ niciun efect notabil, diferit față de alte creme, care să mă facă să-mi doresc să îl achiziționez, iar prețul mi se pare mare pentru 15 ml. produs. Ridurile sunt la locurile lor, iar umflăturile de sub ochi și ele tot acolo.
Într-adevăr, firma BellaPierre are ceva premii importante la activ cu care se poate lăuda (a fost premiată în 2008 și 2009 cu Premiul de Excelență "Natural Health & Beauty Award", iar în 2014 a primit premiu pentru linia de machiaj, lucru care îmi dă încredere în produsele BellaPierre, în general.
 
Și pentru că știu că pentru multe dintre voi ingredientele sunt importante (mai ales când este vorba de atâția bani), iată și lista de ingrediente:  

Apă, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Extract de frunză de Aloe Vera (Aloe Barbadensis), Aminomethyl Propanol, Extract de flori de mușețel (Chamomilla Recutita), Extract de castravete (Cucumis Sativus), Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate, Disodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol.
 
Cantitate: 15 ml.

Preț: 272 lei


NOTĂ: După cum cred că ați aflat deja din mediul online, produsele trimise fetelor de către MyFragrance în vederea testării mai aveau puțin și expirau (eu l-am primit în 24 iulie 2014 și el expira în august 2014), lucru care m-a nemulțumit, aș fi vrut să mi se aducă acest lucru la cunoștință încă de la început, mai ales că urma să organizez și concurs, câștigătoarea urmând să primească produsul cu câteva zile înainte de a expira. 


Eu am hotărât totuși să-l testez “pe pielea mea” (la propriu și la figurat) pentru a vă putea împărtași păreri și gândindu-mă că termenul nu este bătut în cuie efectiv, adică azi e valabil, mâine nu mai e. Oricum, sper să nu mai am parte de astfel de neplăceri în ceea ce privește colaborările, voi încerca să fiu mai precaută de acum încolo.



Ați încercat produsele BellaPierre Cosmetics? 
Ați comandat până acum de pe MyFragrance.ro?
 
 

Vă pupăcesc!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...