Monday, October 6, 2014

Very Inspiring Blogger Award - 7 lucruri despre mine


Very_inspiring_blogger_award_beautybellenotes_despre_mine_01


Îi mulțumesc Lorenei că m-a nominalizat pentru Very Inspiring Blogger Award, am cunoscut-o personal cand a venit în Timișoara și este o fată foarte drăguță, finuță și cu bun simț. Am tot amânat să fac acest tag deoarece am mai scris despre mine și, oricum, nu prea am  multe de spus.

Regulile sunt următoarele: mulțumește-i persoanei ce te-a nominalizat, spune 7 lucruri despre tine, nominalizează 15 bloggerițe și anunță-le printr-un comentariu pe blogul lor că au fost nominalizate.

Și acum să vă spun câteva lucruri despre mine:

1. Sunt născută în zodia Taurului (9 mai). În poza de mai jos găsiți trăsăturile Taurului:

Very_inspiring_blogger_award_beautybellenotes_despre_mine_taurus_01
Taurus

2. Sunt timidă and I hate that! 
Taurus
Taurus
3. Iubesc plantele, dar aproape niciuna nu-mi rezistă :(. Am avut o mulțime de plante, doar un thuja smaragd și un leandru roz cumpărat recent rezistă eroic pe balcon. Mai am câteva, dar sunt leșinate rău de tot. Tot jur să nu mai cumpar altele, dar nu mă pot abține.

Wilted_plant_01
Sursa: Aici
4. Îmi doresc să vizitez Barcelona. Timp de două săptămâni am căutat cazări și bilete de avion, dar evenimente neprevăzute m-au făcut să renunț la visul acesta pentru moment. Dar nu mă las!

Barcelona Spain
Barcelona (Sursa: Aici)
5. Vreau să mai slabesc 3-4 kg. and I'm done!

Sursa: Aici
6. Fiindcă mi-am adus aminte că Lorena a dezvăluit mai demult că știe să cânte, eu țin să menționez că sunt complet “pe dinafară”. Când eram mică nu m-au primit la cor, dar mă pricepeam cât de cât la sport ("colectiv sportiv" se numea pe atunci). Ajunsesem să fac roata țiganului pe bârnă și eram tare mândră de mine:). Până când, într-o zi, am sărit pe trambulină, m-am învârtit în aer cu genunchii la piept (sper că înțelegeți ce vreau să zic, nu mai știu termenii) iar cu un genunchi mi-am tras una în meclă, mai exact în ochi, de am umblat cu un ochi vânăt săptămâni întregi. Toată lumea îmi plângea de milă pe stradă, iar profesorii erau convinși că m-au caftit părinții, tot încercau să mă descoase să afle ce s-a întâmplat. Exact asa aratam:

Sursa: Aici
7. Și fiindcă tot a venit vorba de gimnastică, vreau să mă laud că am avut onoarea să o cunosc pe campioana olimpică la gimnastiă, Simona Amânar. 
 
Sursa: Aici

Mai exact, am făcut câteva ore de sport cu ea în timpul facultății. În prima zi când am cunoscut-o, mâncasem usturoi :D. Cum s-a facut, cum nu s-a facut, ea m-a ales fix pe mine să facem un exercițiu împreună, față în față, ținându-ne de mâini. Mi-era o rușineeee că-mi mirosea gura a usturoi și nu înțelegea de ce o refuz:)))). Așadar, a fost o întâlnire istorică cu iz de usturoi :D

Cam astea ar fi cele 7 lucruri pe care am ales să le scriu despre mine.

Nu voi face nominalizări fiindcă multe dintre voi ați preluat deja tag-ul, iar eu nu am prea avut timp să urmăresc blogurile în ultima perioadă de timp, așa că nu prea știu cine l-a preluat și cine nu. Dar dacă aveți blog și încă nu ați preluat tag-ul, vă invit să o faceți. 

O săptămană frumoasă sa aveți! V-am pupat! 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...