Tuesday, February 24, 2015

Competiții în cadrul Cosmobeauty 2015


Cosmobeauty_2015_hair_competition_01



Am primit noi informații despre Cosmobeauty, târgul de beauty ce va avea loc în perioada 13-15 martie la Sala Polivalentă din Bucuresti, astfel încat pot să vă ofer mai multe detalii în cazul în care doriți să-i treceți pragul. Și sper să o faceți, daca aveți ocazia, fiindcă mi se pare un eveniment foarte interesant. 

Cosmobeauty vă oferă ocazia să vă înscrieți la cea mai importantă competiție a momentului! Dacă participați la competiția ce se va desfășura pe 13-14 martie 2015 la Sala Polivalentă puteți câștiga premii, diplome dar și interesul juriului și al publicului. Aveți șansa de a câștiga în cadrul celor trei competiții specifice:

1. COMPETIȚIE TOP HAIR - CATEGORIA TUNSOARE


Cosmobeauty_2015_hair_competition_02

Tema: SUPRAREALISM

Aplicat în arhitectură, suprarealismul este controversat datorită îmbinării formelor avangardiste cu geometria riguroasă. Structura ce îmbină fluiditatea liniilor de oțel cu transparența și delicatețea sticlei , geometria dominată de grafism transferată unor forme ce sfidează realitatea reprezintă inspirația pentru "Surrealism" . Obiect al armoniei între funcționalitate și imaginație, colecția se află la granița dintre claritatea liniilor și intangibilitatea emoțiilor.
Data: sâmbătă, 14 martie 2015, orele 10-11.30.
Juriu: Cătălin Lungu/ Tony Stoenescu /Cristina Grama

2. COMPETIȚIE TOP HAIR 2015 - COAFURĂ DE MIREASĂ, O MIREASĂ ROMANTICĂ ȘI NATURALĂ

Concursul îi aduce în luminile scenei pe cei mai talentați și curajoși dintre voi. Este o modalitate unică de a vă demonstra calitățile și creativitatea realizând o coafură și un machiaj cât mai originale, inspirate din propria imaginație, fantezie. Atât modelul cât și ținuta vor fi asigurate de concurenți.
Data: 14 martie 2015, Sala Polivalentă București
Juriu: Gina Aron ( Ambasador label.m) / Lucian Bratu ( Trainer Intercoiffure Mondial și Revlon Professional)/  Eva Csikai

3. NAILOOK AWARD


Nailook_anotimpuri_01

NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de catre organizatori. Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional.
Tema: ANOTIMPURI


Data: vineri, 13 martie 2015, orele 09.00-12.00 - categoria Nail Art
Juriu: Florentina Oprea/ Valentina Ciolan Crusoveanu/ Erika Mogyorosi

Câteva cuvinte despre ÎNSCRIERE:
Înregistrarea și înscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanți.
Pentru înscriere trimiteți mail la adresa: office@portacom.ro sau sunați la:
021 367 34 60 ; 0735 195 975
Mult succes!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...