Friday, February 27, 2015

Ivatherm Aquafil Light, un lapte demachiant lejer pentru față și ochi [review]

Ivatherm_aquafil_light_lapte_demachiant_lejer_fata_ochi__review_parere_01


De câteva săptămâni, un nou demachiant și-a făcut loc în dulăpiorul meu cu cosmetice și pentru că am avut destul timp la dispoziție să îl folosesc și să îmi fac o părere despre el, sunt în măsură să vă împărtășesc experiența mea cu el. 
 

 Laptele demachiant lejer pentru față și ochi Ivatherm Aquafil Light


După experiența extreeeem de plăcută cu loțiunea micelară Ivatherm (click), din care am scurs cu tristețe ultima picătură, eram nerăbdătoare să încerc noul lapte demachiant Ivatherm Aquafil Light. Având pielea mai problematică în ultimul timp, în sensul că reacționează la anumite produse cauzându-mi o usoară senzație de arsură, am devenit fan dermatocosmetice fiindcă am observat că le tolerez mult mai bine. Iar acest demachiant este un produs dermatocosmetic ce conține apă termală Herculane, cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antiiritante punct ochit, punct lovit!



Laptele demachiant lejer pentru față și ochi Ivatherm Aquafil Light este un produs blând destinat curățării/demachierii tenului sensibil normal sau mixt. Are o consistență lăptoasă, fără a fi gras și îl simt blând inclusiv cu zona ochilor, nu mi-o irită în niciun fel. Primele aspecte pe care le-am observat au fost că îmi hidratează bine pielea, nu mi-o usucă și nici nu îmi lasă acea peliculă neplăcută, grasă la suprafața pielii, pe care în cazul altor demachiante o simt și după ce îmi clătesc fața. În paranteză fie spus, recent mi-am cumpărat un demachiant pe care nu îl folosesc tocmai din acest motiv, noroc că nu a fost scump. Trebuie să recunosc că în perioadele reci prefer laptele demachiant în defavoarea loțiunilor micelare fiindcă simt că pielea îmi este mai hidratată și mai netedă, mai ales în zonele cu riduri de expresie, decât atunci când folosesc loțiuni micelare

Nu am nici acum mascara rezistent la apă pentru a vă spune dacă reușește să îl demachieze eficient, dar l-am folosit  cu tot felul de produse de machiaj și s-a descurcat excelent! Nu este necesară o cantitate foarte mare de produs, așadar este un produs spornic, presimt că îl voi putea folosi pentru mult timp. Cum se folosește un demachiant sunt sigură că știți, nu are rost să mai intru în detalii de genul acesta.
 

Și fiindcă menționam mai sus că este un produs blând: nu uitați că este important să alegem produse de curățare blânde fiindcă acestea îndepărtează excesul de sebum, dar nu usucă pielea, iar glandele sebacee nu vor produce sebum în exces. Eu am zona T grasă, dar acest demachiant nu îmi cauzează exces de sebum.



Iată și câteva proprietăți ale demachiantului Aquafil Light preluate de pe site-ul Ivatherm: 


Aquaxyl ® are acțiune hidratantă prin echilibrarea fluxului hidric cutanat .Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică.

Calmiskin® , bogat în flavonoide, reduce inflamaţia şi creşte starea de confort.

Apa termala Herculane are proprietăți antiinflamatorii dovedite, fiind indicată pentru piele sensibilă și reactivă. Calmează pielea și are efect antiiritant.”

Ivatherm_aquafil_light_lapte_demachiant_lejer_fata_ochi_proprietati_apa_termala_herculane_01


Cum miroase: Laptele demachiant Ivatherm Aquafil Light are un miros floral “de primăvară”, plăcut și totodată discret. Dacă vă este teamă că parfumul din compoziție este iritant, țineți cont că este un produs de curățare care nu rămâne pe ten decât un timp foarte scurt deoarece tenul trebuie limpezit, astfel încat parfumul nu are timp să provoace eventuale iritații pielii.



Este un produs dermatocosmetic fabricat în Franța pentru Ivatherm, ce vine ambalat într-un tub de 200 ml., tub ce asigură o dozare facilă și igienică. Dacă doriți să îl achiziționați, îl găsiți pe shop-ul Ivatherm  sau în anumite farmacii. Poate prețul vi se va părea puțin cam mare (50.38 ron pe site-ul Ivatherm), dar dacă vă doriți un produs de calitate cu ingrediente atent selectate, mai ales dacă aveți ten problematic și sunteți atente la ce produse aplicați pe față, sunt ferm convinsă că este alegerea potrivită. Să nu uităm că și cantitatea este generoasă.


Și fiindcă tot se apropie 8 Martie, consider că ar fi un cadou potrivit pentru orice femeie care își respectă și răsfață tenul. Cu această ocazie, Ivatherm are acum oferte speciale (30% reducere la anumite pachete), printre ele regăsindu-se și laptele demachiant. Așadar, spor la cumpărături inteligente!




Ingrediente: Aqua (Water), PEG-6 Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, PEG-32 Stearate, Phenoxyethanol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Carbomer, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Ethylparaben, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Xylitol, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Tocopherol.

Ivatherm_aquafil_light_lapte_demachiant_lejer_fata_ochi_ingrediente_05


Ați încercat acest lapte demachiant?
Ce produse Ivatherm ați folosit până acum? Cum vi s-au parut?


Pupici!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...