Monday, July 6, 2015

Îmi protejez tenul cu Ivatherm Sunlight SPF50+

 
Ivatherm_sunlight_spf50_protectie_solara_review_opinie_01
Ivatherm Sunlight SPF50+

Fiindcă a venit vara și a adus cu ea și soarele arzător, am decis să înlocuiesc crema de față cu factor de protecție (SPF) mic cu una cu SPF mare. Iarna folosesc, în general, factor de protecție 20-30, primăvara înca mai folosesc SPF30 pentru ca pielea să prindă puțină culoare (am tenul foarte deschis și palid), dar vara lucrurile se schimbă. Dacă stau mult în soare, risc să mă trezesc cu nasul și fruntea roșii, așa că SPF50 (sau SPF50+) este cel mai indicat în cazul meu. Și orice persoană care se respectă și își dorește ca tenul să arate uniform, fără pete și fără riduri pentru cât mai mult timp, ar trebui să folosească SPF50 deoarece soarele nu iartă, el este principalul vinovat de apariția ridurilor! 

În cazul meu, zona ochilor arată foarte rău, dar nu din cauza soarelui, ci mai degrabă din cauza nopților nedormite și a alergiei de care sufăr de vreo 2 ani (mă trezesc adesea cu ochii umflați și sunt nevoită să folosesc comprese reci), pielea arătândlăsatăși ridată atunci când zâmbesc sau râd. De aceea, încerc să o protejez de efectele nocive ale soarelui cât pot de mult, folosind creme cu factor de protecție și ochelari de soare de calitate.

Dar să nu uităm că nu ridurile sunt răul cel mai mare pe care îl poate provoca soarele, ci cancerul de piele! Nimeni nu ar trebui să evite cremele cu protecție solară! Iar persoanele cu ten deschis și alunițe multe, cu atât mai mult ar trebui să fie convinse de beneficiile factorului de protecție solară asupra pielii.

Cred că ați observat deja că prefer produsele dermatocosmetice, iar crema pe care o folosesc în momentul de față și se încadrează în această categorie este crema hidratantă Ivatherm Sunlight SPF50+. La fel ca și în cazul loțiunii micelare Ivatherm (review AICI), m-am îndrăgostit de mirosul ei delicat, feminin (de menționat că este un parfum hipoalergenic). Oare toate produsele lor miros atât de bine? 

Ivatherm_sunlight_spf50_protectie_solara_review_opinie_02
Ivatherm Sunlight SPF50+
Ivatherm_sunlight_spf50_protectie_solara_review_opinie_03
Ivatherm Sunlight SPF50+

Este o cremă hidratantă cu factor de protecție ridicat (oferă protecție UVA+UVB si IR), potrivită chiar și pentru tenurile sensibile. Dacă de radiațiile UV am mai auzit (ele declansează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii; UVA penetrează pielea mai profund decât UVB), de radiațiile IR (IR-A, IR-B, IR-C) recunosc că nu am auzit. Acestea din urmă sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai multi radicali liberi; 65% din IR-A penetrează epiderma și dermul, atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii deoarece distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea și fermitatea pielii, determinând îmbătrânirea și formarea ridurilor.


Crema Ivatherm Sunlight 50+ are în compoziție filtre solare, Antileukine 6 (Extract de alge brune) și Physavie (Fruct de Physalis). Nu conține parabeni și este testată dermatologic.

Ivatherm_sunlight_spf50_protectie_solara_review_opinie_04
Ivatherm Sunlight SPF50+

Cum mă împac eu cu crema? 

Mi-a plăcut din primul moment în care am aplicat-o, în primul rând datorită texturii lejere, catifelată, ușor siliconată; apoi m-a încântat foarte tare faptul că nu lasă peliculă albă pe piele. Crema pe care o foloseam înainte lăsa acea peliculă albă în urma aplicării și chiar eram în căutarea unei creme care să nu facă acest lucru, așa că această cremă a fost o surpriză plăcută. Mi-ar fi plăcut să se potrivească mai bine tipului meu de ten (am zona T grasă), în sensul că pielea rămâne ușor lucioasă în cazul meu, dar folosesc blotting tissues (șervețele pentru înlăturarea excesului de sebum) și am rezolvat problema. Este și o bună bază pentru machiaj, acesta așezându-se frumos după ce tapotez pielea cu șervețelul. Nu am folosit fond de ten, dar anticearcănul se așază frumos și rezistă destul de bine (atât cât poate să reziste pe căldurile astea infernale).

Acum sunt liniștită că tenul meu beneficiază de protecție maximă!

Ingredientele sunt următoarele:

Ivatherm_sunlight_spf50_protectie_solara_review_opinie_ingrediente_07
Listă ingrediente Ivatherm Sunlight SPF50+


Produsul este disponibil în farmacii și în magazinul online www.ivatherm-shop.ro
 
Preț recomandat în farmacii: 62 lei.


Ați încercat Ivatherm Sunlight 50+? 
Cum vi se pare?


Kisses,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...