Monday, September 28, 2015

Produse Bioderma pe care le îndrăgesc

 
Bioderma_photoderm_m_spf_sensibio_h2o_micellar_01

Astăzi m-am gândit să vă arăt produsele Bioderma pe care eu le îndrăgesc. Chiar sunt foarte bune, personal sunt încântată de toate cele enumerate în această postare. Sinceră să fiu, până în momentul de față niciun produs Bioderma nu mi-a lăsat o impresie negativă ... bine, probabil fiindcă mi-am făcut temele și m-am informat temeinic înainte de a le achiziționa. Există și produse care nu se potrivesc tipului meu de ten și atunci evident că evit să le cumpăr. 

Dar să vă povestesc întâi despre cele care m-au impresionat în această vară.

1. Crema Bioderma Photoderm M SPF 50+

M-am îndrăgostit de crema asta din momentul în care am testat-o.  Pentru a o folosi, a trebuit să aștept ca tenul meu palid și deschis la culoare să se bronzeze, deoarece crema este nuanta "golden" (auriu). Dar și când am prins culoare în obraji, nu am mai renunțat la ea!

Să vă spun întâi ce fel de crema este: este o cremă cu factor de protecție foarte mare (SPF50+), destinată în special persoanelor care se confruntă cu melasmă (pete pigmentare sau altfel spus "mască de sarcina"), însă este perfectă și pentru persoanele care doar doresc uniformizarea tenului și protecție solară sporită, așa cum sunt eu. Cuvântul "mască" m-a dus cu gândul la masca pe care am cumpărat-o din Veneția :)

Bioderma_photoderm_m_spf50+_melasma_hyperpigmentation_review_beauty_blog_02
Bioderma Photoderm M Spf50+



Bioderma_photoderm_m_spf50+_melasma_hyperpigmentation_review_beauty_blog_03
Bioderma Photoderm M Spf50+
Pentru persoanele care s-au ales cu melasmă în urma unei sarcini sau în urma folosirii anticoncepționalelor, este produsul ideal și necesar (!) deoarece aceste persoane trebuie să folosească protecție solară foarte mare pentru a nu se accentua și mai mult petele în urma expunerii la soare. Și nu, nu e vorba doar despre stat la plajă, ci ori de câte ori se iese din casă.

De ce îmi place mie? Fiindcă oferă tenului o nuanță atât de frumoasă, de bronz auriu a la J. Lo.! Plus ca îmi scoate frumos în evidență ochii albaștri. Nuanța mi se potrivea perfect când m-am bronzat, acum începe să mi se estompeze bronzul și observ o mică diferență între nuanța pielii și nuanța cremei, astfel încât trebuie să am puțină grijă cum o aplic înspre gât/decolteu pentru a nu rămâne acele dungi inestetice. 

Am ceva pistrui pe față, nu îi consider un defect și nu încerc să ii acopăr, nu mă deranjează absolut deloc, dar când aplic crema, tenul devine mai uniform. Nu îi acoperă perfect, dar diferența se observă. Atașez o poză before/after pentru a vă putea face o impresie (în colțul dreapa sus al fiecărei poze se văd venele de sub ochi căpătate pe viață în urma unei lovituri, cred că observați diferența între prima și a doua poză; iar prima poză nu este la fel de clară ca a doua):

Bioderma_Photoderm_M_SPF50+_before_after_review_opinie_01
Bioderma Photoderm M SPF50+ (before/after)

Are o consistență cremoasă, dar destul de lichidă, se întinde ușor și pătrunde la fel de usor în epidermă. Arată foarte natural pe față, pielea arată arămie și sănătoasă, având un glow aparte (prin "glow" a nu se înțelege că lasă film gras pe piele, doar îi oferă o strălucire discretă, plăcută, pielea arată "kissed by the sun", ca să zic așa).

Nu conține parabeni sau parfum. Este rezistentă la apă. 

Așadar, Bioderma Photoderm M SPF50+ este un produs ce ajută atât din punct de vedere al sănătății pielii, cât și din punct de vedere estetic. Dacă vă confruntați cu probleme ca cele descrise mai sus, încercați-o, este excelentă!

2. Soluția micelară Sensibio H2O pentru piele sensibilă

Un alt produs Bioderma pe care îl iubesc. Am mai folosit soluția micelară și în trecut, dar nu i-am făcut review până acum. Bioderma Sensibio H2O Makeup Removing Micelle Solution  este o soluție micelară destinată pielii sensibile (așa cum este pielea mea cateodată) și înlătură extrem de eficient orice urmă de machiaj și murdarie, având acțiune calmantă asupra pielii. Poate fi folosită inclusiv în zona ochilor, fără a cauza iritații. 

Bioderma_sensibio_h2o_micellar solution_review_beauty_blog_01
Bioderma Sensibio H2O Make-up removing micelle solution

Loțiunile micelare mi se par foarte practice atunci când vreau să retușez un machiaj, de exemplu când anticearcănul nu mai arată chiar bine (se strânge sau se estompează); iau repede o dischetă demachiantă, îndepărtez machiajul, aplic puțină cremă și aplic din nou anticearcănul. Și, uite așa, arăt odihnită din nou fără a fi necesar să refac tot machiajul. Simplu și eficient! Dacă aș folosi demachiant, ar fi mai complicat fiindcă trebuie clătit.

Nici acest produs nu conține parabeni și este hipoalergenic. 

Alte produse Bioderma care mi-au plăcut:  


- crema hidratantă Bioderma Hydrabio Legere (pentru piele deshidratată și sensibilă)
- Bioderma Hydrabio Serum 
- Bioderma Atoderm (am folosit-o, la recomandarea medicului pediatru, pentru copii când erau mai mici și aveau eczeme pe corp, dar o foloseam și eu pe zonele mai uscate ale corpului)
- acum folosim, la recomandarea medicului dermatolog, Bioderma Atoderm Intensive pentru piele atopica (fiica-mea are o eczemă recidivantă la mână) și este foarte eficientă, hrănește și protejează epiderma.

Următoarele produse pe care intenționez să le achiziționez sunt masca hidratantă din gama Sensibio și crema Bioderma Nutritive. Parcă pentru iarnă m-ar tenta și Hydrabio varianta Riche să văd dacă mi se potrivește, dar mi-e teamă să nu fie prea grasă pentru zona T. We'll see...

Cred că deja stiți că produsele Bioderma le puteți achiziționa din farmacii.
Vă aștept cu drag părerile!



Voi ce produse Bioderma indrăgiți?













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...