Tuesday, August 18, 2015

Produsele folosite la mare pentru a-mi îngriji/proteja tenul



Vedere din curtea Castelului Platamonas

Hello, fete dragi! Ce mai faceți, pe unde ați fost în vacanță
Eu am fost în Grecia și m-am întors cu chef de scris, așa că m-am gândit să vă arăt produsele de îngrijire a tenului folosite de mine pe perioada vacanței. Am încercat să pun în bagaj doar strictul necesar și, după cum vedeți în poze, La Roche-Posay a ieșit câștigător absolut anul acesta! Unele produse sunt achiziționate personal din farmacie, altele sunt primite în urma unui concurs. 

Pentru demachiere am folosit apă micelara de la un alt brand, dar despre ea vă voi vorbi altădată.

La_Roche-Posay_anthelios_XL_spf_hydraphase_thermal_spring_water_skincare_beauty_blog_review_01
La Roche-Posay

La_Roche-Posay_anthelios_XL_spf_hydraphase_thermal_spring_water_skincare_beauty_blog_review_02
La Roche-Posay

Așadar, pentru a-mi proteja tenul de razele soarelui am folosit crema La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ în majoritatea timpului, iar spre sfarșitul concediului am aplicat un produs cu SPF mai mic, și anume spray-ul La Roche-Posay Anthelios SPF 30 (doar când soarele ardea foarte, foarte tare mai aplicam SPF 50+ pe frunte și nas, de frică să nu mă ard). 

Ambele produse sunt destinate pielii sensibile/intolerante, conțin filtre UVB+UVA, diferența dintre ele fiind că La Poche-Posay Anthelios XL SPF50+ are o consistență mai groasă, lasă pelicula puțin lucioasă, nefiind un produs matifiant (eu înlătur excesul cu șervețel), conține antioxidanți și nu conține parfum. Mi-a plăcut fiindca are SPF foarte mare mare, astfel încât în primele zile am stat fără grija de a mă arde pe față și a arăta precum un rac. Să nu uităm că SPF-ul mare ajută și la prevenirea ridurilor, aspect care mă macină deja. Iar voi, chiar dacă sunteți tinere, ar trebui să-l aveți în vedere, altfel vă va părea rău mai tarziu.


Spray-ul La Roche-Posay Anthelios SPF 30 l-am folosit pe tot corpul, inclusiv pe față în ultimele zile de plajă, și mi-a plăcut foarte mult fiindcă are o textură ultra-lejeră ce pătrunde ușor în piele, ră a murdări hainele, și un parfum discret, plăcut. De menționat că niciunul dintre produse nu mi-a lăsat acea peliculă albă pe față. Produsele sunt rezistente la apă, totuși este indicată reaplicarea după ieșirea din apă, pentru o protecție sporită a pielii, deoarece niciun produs nu oferă protecție 100%.

În bagaj am introdus și varianta mini a apei termale de la acelasi brand, pentru a o putea folosi în caz de posibile arsuri ale pielii. Thanks God, arsuri nu am avut nici eu, nici restul familiei, dar am folosit-o seara pe față, înainte de aplicarea cremei, deoarece conține antioxidanții atât de necesari pielii, iar în timpul zilei o puneam în poșetă pentru a o avea la nevoie, pentru a mă răcori. Și era o senzație atât de plăcută! Câteva puf-uri pe pielea încinsă și eram ca nouă! 


Acestea au fost produsele pentru plajă folosite de mine anul acesta în vacanță.


Iar pe timp de noapte am folosit La Roche-Posay Hydraphase Legere, cremă pe care o folosesc de câțiva ani la recomandarea medicului meu dermatolog (evident, nu încontinuu, mai și alternez). Este un produs ce oferă hidratare pielii timp de 24 ore, lăsând-o moale și catifelată. Crema este destinată inclusiv tenului sensibil, personal nu mi-a cauzat niciodată erupții ale pielii, tenul meu împăcându-se de minune cu ea! Un alt aspect important: nu conține parabeni.



Ați folosit vreunul dintre produsele folosite de mine? Mi-ar plăcea săaud” părerea despre ele.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...