Tuesday, October 7, 2014

Concurs! Câștigă un kit de îngrijire de la Elemental pentru ten sau păr



Concurs-Elemental-Mayam-bio-beauty-blog-01

A trecut ceva vreme de când nu am mai organizat un concurs, așa că astăzi, împreună cu site-ul Elemental, vă oferim posibilitatea să câștigați un kit de îngrijire pentru ten sau păr (rămâne la alegerea câștigătoarei să decidă ce-și dorește mai mult). 

În cazul în care nu știți, Elemental furnizează ingrediente cosmetice și produse naturale de îngrijire și igienă personală, destinate uzului casnic. Pe site-ul lor puteți găsi produse BIO de cea mai bună calitate, certificate de ECOCERT Franța, unul dintre cele mai mari organisme de certificare de renume mondial.


Iată ce puteți câștiga:

Kit pentru ten: Ulei de Camelia-Apa de Rozmarin-Argila Verde-Mayam
Kit pentru ten: Ulei de Camelia/Apă de Rozmarin/Argilă Verde (Mayam)


1. Kit pentru Ten, kit-ul conține:

- Ulei de Camelia Mayam (anti-îmbătrânire, protector și penetrant. Indicat și în îngrijirea părului, mâinilor și unghiilor).

- Apă de Rozmarin Mayam (Ideală pentru curățarea și îngrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Purifică și netezește pielea, desfundă porii, stimulează microcirculația, astringent remarcabil. Calmează scalpul iritat).

- Argilă Verde Mayam (Normalizează metabolismul celular, încetinește procesele de îmbătrânire, detoxifiază, normalizează funcția glandelor sebacee, tonifiază. Este recomandată în special tenului mixt sau gras).

sau 


Kit pentru par: Ulei de Babassu, Henna Neutru, Ulei de Broccoli (Mayam)
Kit pentru păr: Ulei de Babassu, Henna Neutru, Ulei de Broccoli (Mayam)

2.  Kit pentru Păr, alcătuit din:

- Ulei de Babassu Mayam (Protector, emolient, regenerator, previne deshidratarea și îmbătrânirea prematură a pielii, lăsând pielea mătăsoasă și catifelată, fără senzație de peliculă grasă. Pentru îngrijirea părului: conferă vitalitate și strălucire părului. Util pentru scalp uscat, păr deteriorat, casant).

- Henna neutru Mayam (Produs non-colorat de îngrijire a părului, oferă vigoare, strălucire și volum. Îndepărtează mătreața, echilibrează secreția de sebum, curăță scalpul gras, face părul mai ușor de pieptănat).

- Ulei de Broccoli Mayam (Netezește firele de păr, acoperindu-le asemenea siliconului, fără să le încarce. Pentru piele: rol nutritiv, oferă pielii un aspect satinat).

Notă: În colet, alături de produse, veți primi un flyer cu informaţii referitoare la: proprietăţi, caracteristicile şi modul în care aceste produse se pot folosi, sinergii, recomandări în cosmetică.


Condiții de participare:

1. Like paginilor de Facebook BeautyBelle's Beauty Corner si Elemental
2. Dați share acestui concurs în mod public pe Facebook.
3. Lăsați un comentariu SUB ACEST ARTICOL (nu pe paginile de Facebook) în care să menționați:
a) numele cu care ați dat like celor două pagini.
b) să-mi spuneți de ce doriți să câștigați kitul de îngrijire.
c) link-ul share-ului public de pe Facebook.
Cum puteți afla link-ul share-ului: după ce ați dat "share" concursului, dați click pe timpul  care a trecut de când a fost share-uit (de ex: "acum 5 secunde"), se va deschide o fereastră nouă, iar link-ul îl găsiți deasupra, pe bară. Copiați link-ul și postați-l aici, în comentariu);


Perioada de desfășurare a concursului: 07.10.2014 - 18.10.2014

Se pot înscrie doar persoane cu domiciliul în România.


Succes!

 UPDATE: Câștigătoarea este Monica Parau!


Felicitări, Monica! Te voi contacta pentru a-mi transmite datele tale.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...