Sunday, October 19, 2014

The Secrets of Beauty Blogging [TAG]


The_Secrets_of_Beauty_Blogging_[TAG]



Hello, hello! 

Este timpul să răspund unui nou tag...mulțumesc Georgia pentru acest tag!

Let's get straight to the point:

1. Când ai început să faci blogging și de ce? 

Primul articol l-am scris acum 1 an și 9 luni, având ca sursă de inspirație alte bloguri pe care ajungeam întâmplător prin Google search, în dorința de a citi opinii/recenzii despre un anumit produs. Mi s-a părut interesant să-mi spun părerea personală despre produse, gândindu-mă că așa aș putea fi de folos altor persoane. Eu găsesc review-urile foarte utile, mă ajută foarte mult în achiziționarea produselor de îngrijire și de makeup.

2. Câte persoane din cercul tău de prieteni ştiu că ai un blog?  

Având în vedere că share-uiesc articolele pe Facebook, sunt sigură că au aflat toate cunoștințele din lista mea. Dacă mai sunt persoane care nu se află pe lista mea de Facebook, nu le specific că am blog de beauty.

3. Ce fel de postări îți place să citești? 

Îmi place să citesc postări cu review-uri detaliate, postări scrise cu umor, cu o tentă personală. Îmi plac blogurile cu poze de calitate, de multe ori dau click doar pentru a vedea pozele.

4. Arată un blog pe care l-ai descoperit recent. O să menționez mai multe bloguri din Romania: blogul Fulviei Olaru, cel al Mădălinei Ticu si cel al Ioanei.

5. Care sunt postările de care ești cel mai mândră?  

Nu prea mă simt mândră de postările mele :)), adevarul este că nu îmi face placere să le recitesc, de aceea nici nu mă pot decide asupra uneia. Am aruncat totuși o privire pe blog și o să le enumar pe cele trei care consider eu că ar putea fi menționate aici:

- IndiaCircus - From Home Decor to Personal Accessories (pentru că este vorba despre altceva decat beauty și pentru că produsele sunt create de un designer cunoscut din India)

- Unt de Shea (Karite) Nerafinat Mayam (articol câștigător în campania de testare a untului de shea, campanie inițiată de site-ul Elemental.eu


6. Ce sfaturi ai pentru viitorii bloggeri?

- în primul rând să scrie într-o manieră originală și sinceră. Există foarte multe bloguri și este greu să te faci observat.
- designul blogului să fie plăcut și să nu fie încărcat, să aibă un header profi fiindcă header-ul reprezintă imaginea blogului. Header-ul meu este realizat de LL Studio.
- să aibă poze de calitate fiindcă vizualul are un impact foarte mare asupra cititorilor (dacă pozele lasă de dorit, aspectul lor poate fi îmbunătățit cu ajutorul programelor de editare foto: Photoshop, Photoscape, Picassa etc. Eu folosesc Photoscape, iar online folosesc Picmonkey.
- să abordeze subiecte diverse, nu doar review-uri. 
- să scrie cât mai des.
- să evite greșelile de ortografie și de punctuație.
- a fi blogger implică utilizarea canalelor media, astfel că bloggerii trebuie să fie cât mai activi în social media, in special pe Facebook (dacă timpul le permite).
Teoria o cam știu, dar recunosc că si eu trebuie să mai îmbunătățesc unele aspecte.


Le nominalizez pe următoarele fete:  

Vă doresc un început de săptămână cât mai frumos! 

Pupici xoxo






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...