Friday, July 4, 2014

Am testat produse Anian si Happy de la Triodeluxe Cosmetics

Anian-sampon-gel-curatire-happy-lotiune-corporala-parere


Recunosc ca inainte sa urmaresc blogurile de beauty nu stiam nimic despre produsele  spaniole comercializate de firma Triodeluxe Cosmetics, apoi am aflat despre Anian, gama de ingrijire a parului cu keratina, citind diverse review-uri. Prima oara cand am intrat in contact cu produsele lor a fost cand am participat la aniversarea Luciei, la implinirea unui an de cand a inceput sa scrie pe blog, Triodeluxe fiind unul dintre sponsori. Am fost impresionata ca au fost foarte atenti la detalii, au ambalat produsele foarte frumos intr-un cosulet rosu, cu numele fiecarei bloggerite pe el.

Va informez inca de la inceput ca nu le-am folosit timp indelungat, doar le-am testat. Am oferit doua dintre produse in cadrul unui concurs, iar al treilea l-am pastrat pentru mine, desi intentionam sa-l ofer si pe acela. O sa aflati mai jos de ce l-am pastrat, desi va trebui sa-i caut un 'proprietar' fiindca nu m-i s-a potrivit. Pe cele oferite la concurs mi-am permis sa le testez o data pentru a putea sa-mi fac o parere despre ele, ca sa pot scrie acest review.

Sampon Anian cu Keratina

Descriere oficiala: Ingrijeste, protejeaza si repara parul deteriorat. Da parului dvs supletea si stralucirea pe care vi le doriti, cu un plus de protectie fata de agentii externi care afecteaza parul.

Parerea mea: Este un sampon cu un miros placut si cu o culoare alb sidefat. A facut destula spuma - nu prea imi plac produsele care nu fac spuma, am impresia ca nu curata destul - si nu mi-a incalcit parul, in sensul ca atunci cand era umed, l-am pieptanat foarte usor, probabil si datorita keratinei, atat de benefica parului. Pe varfuri am aplicat o masca de par fiindca nu ies din baie fara sa aplic balsam sau masca, asa ca parul a fost usor de pieptanat si dupa ce s-a uscat. Nu am incercat sa-l folosesc fara masca, aveam un eveniment la care trebuia sa particip si nu am vrut sa risc, mi-a fost frica sa nu imi stea parul ca matura. 

Am avut ceva emotii cand l-am folosit, eu avand scalpul sensibil in ultimul timp, dar totul a decurs asa cum trebuia: nu m-a iritat in nici un fel si nici nu am observat sa imi provoace matreata. Despre efectele lui in timp nu pot sa va spun nimic, cert este ca parul ramane moale si stralucitor inca de la prima utilizare.

Sistemul de dozare este unul practic, nu curge prea mult si nu se prelinge nici un strop de produs atunci cand este inchis.

Cantitate: 400 ml
Pret: 35 lei

Lapte de Corp Happy cu Extract de Aloe Vera

Descriere oficiala: Lotiune creata pentru tratamentul pielii intregului corp, redandu-i hidratarea naturala si lasand-o moale si fina. Nu este grasa si se aplica usor. Absortie rapida. Contine extract de aloe vera.

Parerea mea: Este o lotiune corporala hidratanta cu un miros placut, in urma folosirii ei pielea ramanand moale si usor parfumata. Mi-a placut ca s-a absorbit rapid in piele nu a lasat pelicula grasa la suprafata pielii, totusi am simtit ca in zonele cu piele mai uscata ale corpului aveam nevoie de mai multa hidratare.

Ambalajul este mare, la cantitatea aceasta de produs pretul este foarte bun zic eu, iar crema nu are cum sa se scurga daca este inchis bine capacul. Per total, am fost multumita de ea.

Cantitate: 250 ml.
Pret: 16 lei

Anian - Gel Curatare Ten cu Goji si Rodie

Descriere oficiala: Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea. Previne aparitia excesului de sebum.
Mod de folosire: Aplicati o cantitate mica de gel pe fata si masati usor. Limpeziti cu apa din abundenta.
Testat dermatologic.

Parerea mea: Acesta este produsul pe care l-am pastrat initial pentru mine, dar nu m-am inteles cu el absolut deloc. Eu l-am folosit de doua ori, atat inainte de demachiere, cat si dupa, pentru a fi sigura ca am indepartat toate impuritatile, ceea ce a si facut cu brio. Are un miros placut, destul de fresh, nu este dulceag si face spuma. Consistenta este putin prea lichida, a trebuit sa am grija sa nu mi se prelinga printre degete.

Totusi... mentionez (pentru a nu stiu cata oara) ca eu am tenul sensibil...iar acest gel mi-a iritat fata foarte tare, simteam ca ma arde destul de tare si ca ma strange, iar pielea mi s-a inrosit. Dupa prima utilizare am insistat, gandindu-ma ca poate a doua oara nu o sa mai am probleme. Mi s-a mai intamplat sa folosesc un produs care sa ma irite usor, iar dupa aceea sa nu mai simt nimic. Cu gelul Anian nu am avut norocul asta; de doua ori l-am folosit, de doua ori am simtit aceeasi senzatie neplacuta, asa ca a trebuit sa-i spun “pas”. Asta nu inseamna ca pentru voi nu este potrivit, eu am avut probabil o experienta neplacuta datorita sensibilitatii mele.

Si cu sistemul de inchidere am avut o problema: capacul a refuzat sa se mai inchida bine inca de la prima utilizare, fiind nevoita sa tin tubul intr-un cosulet din plastic, cu capul in sus, ca sa nu se scurga produs. Asta inseamna ca nu as avea curaj sa-l pun in valiza, sa-l iau in vacanta, decat daca l-as pune in alt recipient (si, evident, daca l-as putea folosi). Din aceasta cauza nu am putut sa-l ofer ca premiu in cadrul concursului, s-ar fi varsat in colet. Se poate vedea acest aspect in prima poza din postare.

Asadar, produsul in sine este posibil sa fie eficient, dar mie nu mi-a priit. Am mai citit pareri despre el si fetele nu s-au plans de senzatia de arsura. Daca va stiti cu ten sensibil, eventual verificati lista de ingrediente inainte de a plasa comanda.

Aceasta este lista de ingrediente:
Ingrediente:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-200, Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Chloride, Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, Lycium Barbarum Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Juice, Tocopherol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Parfum Butylphenyl Methylproponial, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Imidazolidinyl Urea, Propylparaben.

Cantitate: 150 ml.
Pret: 22 lei

Aceasta a fost experienta mea scurta cu produsele primite de la Triodeluxe. Ca o concluzie, sunt produse ok, fabricate in Spania de catre Laboratorios Forenqui si au preturi accesibile. Din cate stiu, se pot comanda doar online pe site-ul Triodeluxe Cosmetics.


Ati incercat produse de pe site-ul Triodeluxe? 
Ce v-ar tenta sa cumparati?

Pentru a fi la curent cu postarile mele, ma puteti urmari aici:



Olivia_romanian_beauty_blogger_signature



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...