Tuesday, July 15, 2014

Eucerin Volume-Filler - Aliatul Impotriva Imbatranirii Tenului




Acum ceva timp am castigat pe blogul Cameliei un kit Eucerin Volume-Filler de ingrijire a pielii, premiu pus la dispozitie cu amabilitate de catre Eucerin Romania. Inainte de a primi cremele, foloseam tot o crema Eucerin, si anume AQUAporin Active. De atunci, folosesc regulat doua dintre produsele primite, iar pe al treilea il pastrez pentru cand va fi vreme rece si o sa-mi simt tenul mai uscat. Sau o sa-l ofer cadou in cadrul unui giveaway, in caz ca nu mi se potriveste nici cand este iarna. Mai exact, am primit urmatoarele produse: Volume-Filler Crema de Zi, Volume-Filler Crema de Noapte si Volume-Filler Crema de Ochi, toate facand parte din gama de creme Eucerin anti-aging.



Sa va povestesc putin despre imbatranirea pielii fiindca este un un proces ce nu va ocoli pe niciuna dintre noi, din pacate. Ridurile, liniile fine si aspectul imbatranit al pielii fac parte din procesul natural de imbatranire prematura a tenului. Dupa ce depasim varsta de 25 de ani , imbatranirea dermului incepe sa-si fac aparitia atat in straturile superficiale ale pielii, cat si in cele profunde, imbatranire datorata factorilor genetici si factorilor externi. Pielea incepe sa isi piarda incetul cu incetul fermitatea si stralucirea, tenul devenind tern si lipsit de vitalitate. 


Ce putem face? Putem preveni si chiar trata, intr-o anumita masura, aceste semne ale imbatranirii pielii prin urmatoarele metode (recunosc ca nu prea cunosc procedeele specializate enumerate mai jos, desi ar trebui sa ma intereseze deja):


- alegand produse de ingrijirea a pielii cu ingredienti activi eficienti, cum ar fi: acidul hialuronic, oligopeptidele, magnololul, colagenul etc.;

- tratamente estetice invazive: transfer de grasime, substante de umplere/fillere, augmentare pometi;

- tratamente estetice non-invazive: terapii cu ultrasunete, termajul (poate mai sunt si altele, lasati-mi comentariu sa aflu si eu ce mai este nou:))

Alte metode de intretinere a pielii, atunci cand banii nu va dau afara din casa: masti faciale astringente, exercitii faciale, mancarea sanatoasa, apa, protectia solara ce nu trebuie sa lipseasca niciodata, masajul facial, folosirea uleiurilor de struguri, de avocado etc.


Si acum sa va prezint, pe scurt, cremele despre care vorbeam mai sus si sa va spun parerea mea despre ele, fiindca nu imi place sa scriu articole foarte lungi, sunt aproape sigura ca nu aveti rabdare sa cititi tot:). Asadar:

EUCERIN VOLUME-FILLER CREMA DE NOAPTE


Descriere oficiala:


Crema de noapte VOLUME-FILLER compenseaza pierderea de volum pentru un contur facial redefinit si un aspect radiant si intinerit. Crema de noapte Volume-Filler de la Eucerin, cu trei ingrediente active, a fost special creata pentru toate tipurile de ten, ce si-au pierdut fermitatea. Magnololul, de origine naturala, creste dimensiunea si numarul celulelor ce dau volum pielii, in timp ce Oligopeptidele stimuleaza* reteaua fibrelor de colagen. Acidul hialuronic hidrateaza tenul si reduce ridurile. Dexpanthenolul ajuta la regenerarea celulara pe timpul noptii. Foarte buna compatibilitate la nivelul pielii. Fara parabeni si coloranti.* Studiu in vitro


Parerea mea:


Folosesc crema aceasta de mai bine de o luna si tenul meu normal-gras se intelege foarte bine cu ea, ea fiind indicata tuturor tipurilor de piele. O aplic in fiecare seara si ma trezesc a doua zi cu pielea vizibil mai ferma, mai luminoasa si mai odihnita, cu riduri estompate. Ma incanta ca are in compozitie acid hialuronic si oligopeptide, ingrediente ce si-au dovedit in timp eficienta. Despre Magnolol recunosc ca nu auzisem inainte sa o primesc, dar ma bucur sa aflu ca ofera volum pielii.


Crema patrunde usor in piele, dar fiind o crema de noapte, se simte o idee mai onctuoasa decat o crema hidratanta de zi, pielea ramanand putin lucioasa, lucru perfect normal pentru o crema de noapte, care necesita o astfel de textura.Pielea mea se simte foarte bine de cand o folosesc, nu mi-au aparut comedoane sau senzatii neplacute (gen asturimi, arsuri) in urma folosirii ei. Nu ma deranjeaza parfumul in cremele de fata, dimpotriva, le prefer pe cele ce miros, eu consider ca au personalitate :). Iar aceasta este o crema cu personalitate, adica are un miros discret si foarte placut.


Eucerin Volume-Filler Crema de Noapte este ambalata intr-un borcanel albastru mat cu aspect sablat, ce previne patrunderea luminii cand este depozitata, iar capacul este rosu. Atat borcanelul, cat si capacul sunt din plastic. 


In concluzie, este o crema anti-age deosebit de buna ce ofera un efect vizibil de lifting si isi merita fiecare banut. O puteti cumpara din farmacii, pretul fiind putin peste 100 ron., in functie de farmacii.

Ingrediente

Le gasiti in link-urile din introducerea articolului.



EUCERIN VOLUME - FILLER CREMA DE OCHI

 


Descriere oficiala:


Crema de ochi VOLUME-FILLER combate lipsa de fermitate si volum a pielii, din zona delicata a ochilor. Formula cu eficienta dovedita clinic, combina trei ingrediente active care actioneaza selectiv asupra diferitelor straturi ale pielii si netezeste pielea din jurul ochilor. Magnololul, de origine naturala, creste dimensiunea si numarul celulelor ce dau volum pielii, in timp ce Oligopeptidele stimuleaza* reteaua fibrelor de colagen. Acidul hialuronic hidrateaza tenul si reduce ridurile. Are FPS15 si filtre UVA pentru a proteja impotriva imbatranirii premature a tenului, indusa de radiatia solara. Foarte buna compatibilitate la nivelul pielii. Fara parabeni si coloranti.* Studiu in vitro

Este testata oftalmologic (poate fi folosita si de purtatorii de lentile de contact), fara parfum si non-comedogenica.


Parerea mea:


M-am bucurat enorm cand am castigat aceasta crema, pielea din zona ochilor avand nevoie de o crema ca de apa, asa ca am asteptat-o cu sufletul la gura, mai ales stiind ca este calitate Eucerin! In ultimul timp, pielea mi-a devenit foarte uscata si ridata (trebuie neaparat sa-mi cumpar ochelari de soare, ma mustra constiinta ca umblu incruntata pe strada din cauza soarelui si fac riduri!), lipsa folosirii unei creme de ochi spunandu-si cuvantul cu varf si indesat. Ochii mei aratau ingrozitor de obositi, acest lucru datorandu-se si alergiei mele, fiind singura zona care se umfla cand folosesc produse nepotrivite, sau cand mananc mancaruri care, la fel, contin ingredientul la care sunt alergica. Ca sa nu mai mentionez culcatul tarziu si somnul insuficient...

Nu trece nici o zi fara sa o folosesc fiindca am vazut efectele nefolosirii unei creme destinate pielii sensibile a ochilor si vreau sa imi impun sa folosesc mereu. Si este important ca are factor de protectie solara, multe creme de ochi nu au FPS. Crema se absoarbe rapid, nu lasa pelicula grasa, pielea devenind mai neteda, elastica si luminoasa in urma folosirii ei zi dupa zi. Datorita ingredientelor sale eficiente, ridurile sunt mult mai putin vizibile, pielea nemaifiind uscata cum era cand nu foloseam nimic. Fetelor, nu uitati sa folositi crème de ochi ca o sa va para rau mai tarziu!


Ma declar multumita si de ambalajul sub forma de tub, cu varf ascutit si capac rosu, lucru ce face dozarea extrem de facila.La fel ca si crema de noapte, gasiti Eucerin Volume-Filler Crema de Ochi in farmacii, iar pretul este putin sub 100 ron.

Ingrediente

Le gasiti in link-urile din introducerea articolului.

EUCERIN VOLUME-FILLER CREMA DE ZI


Descriere oficiala:


Compenseaza pierderea de volum pentru un contur facial redefinit si aspect radiant si intinerit. Crema de zi pentru ten uscat VOLUME-FILLER de la Eucerin cu trei ingrediente active, a fost special creata pentru nevoile tenului uscat, ce si-a pierdut din fermitate. Magnololul, de origine naturala, creste dimensiunea si numarul celulelor ce dau volum pielii, in timp ce Oligopeptidele stimuleaza* reteaua fibrelor de colagen. Acidul hialuronic hidrateaza tenul si reduce ridurile. Are FPS15 si filtre UVA pentru a proteja impotriva imbatranirii premature a tenului, indusa de radiatia solara. Foarte buna compatibilitate la nivelul pielii. Fara parabeni si coloranti. *Studiu in vitro.


Parerea mea:


Cum spuneam mai sus, folosesc doua dintre cremele primite. Crema de zi nu o folosesc deoarece nu este potrivita pentru tenul meu normal-gras, cel putin nu in momentul acesta, afara fiind cald, caut texturi cat mai lejere si cat mai hidratante. Este o crema ideala pentru tenurile uscate si tind sa cred ca eventual ar fi potrivita tenului meu pe timp de iarna, cand pielea devine mai uscata datorita factorilor externi. Am testat-o o singura data si miroase la fel de placut ca si crema de noapte. Textura este o idee mai onctuoasa decat cea a cremei de noapte, totusi patrunde usor in piele. Daca va stiti cu ten uscat, o recomand cu drag.

O gasiti si pe aceasta in farmacii, pretul fiind cam acelasi cu al cremei de noapte.

Ingrediente

Le gasiti in link-urile din introducerea articolului.

Pe site-ul Eucerin Romania gasiti mai multe informatii despre produse, tipuri de piele, sfaturi, ingrediente (mi se pare foarte util faptul ca poti cauta pe site ingredientul care te intereseaza si aflii in compozitia caror produse se regaseste, ca sa stii ce produs sa cumperi sau ce sa eviti in caz ca ai alergii sau intoleranta la un anumit ingredient).


In incheiere, vreau sa multumesc inca o data Cameliei si firmei Eucerin Romania, este un premiu deosebit, foarte calitativ! Eu sunt cu constiinta impacata ca folosesc produse care chiar ajuta la prevenirea imbatranirii, Eucerin fiind un brand recomandat de catre medicii dermatologi, aspect foarte important, zic eu.





Ati folosit produse Eucerin? Ce anume ati folosit si cat de eficient vi s-a parut?







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...