Friday, July 25, 2014

Castiga un produs cosmetic de lux: Bellapierre Cosmetics Gel Revitalizant pentru Ochi, oferit de myFragrance.ro! [INCHEIAT]

 
Bellapierre_fast_absorbing_revitalizing_eye_gel_01

 Dupa cum v-am anuntat ieri pe pagina mea de Facebook, astazi va invit la un nou concurs. Impreuna cu site-ul www.myfragrance.ro, m-am gandit sa ofer uneia dintre voi posibilitatea de a castiga un Gel Revitalizant pentru Ochi, marca Bellapierre Cosmetics, in valoare de 272 ron! + 2 vouchere cadou in valoare de 40 ron fiecare, pe care le puteti folosi pe myfragrance.ro pana la sfarsitul anului!

 

Bellapierre Cosmetics Eye Revitalizing Eye Gel este un produs fabricat in SUA. Special conceput pentru pielea delicata din jurul ochilor, gelul pentru ochi Bellapierre neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi, redand totodata elasticitatea tenului si producand efectul de lifting. Serul hidratant si delicat cu absorbtie rapida combina extractul din fructe cu vitaminele si imbunatateste actiunea antioxidantilor. Totodata reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, neutralizeaza radicalii liberi, apara impotriva factorilor nocivi ai mediului si stimuleaza sinteza de colagen. Odata absorbit in piele, ramane eficace timp de minimum 72 de ore. 

 

Eu voi reveni cu un review dupa ce voi testa Bellapierre Cosmetics Revitalizing Eye Gel o perioada mai indelungata.

Regulile concursului sunt urmatoarele:



2. Share-uiti (public) pe Facebook poza de AICI, nu link-ul acestei postari.


3. Lasati un comentariu sub aceasta postare in care sa imi spuneti:


- de ce doriti sa testati acest produsul;

- ce alt produs de pe site-ul www.myfragrance.ro va tenteaza sa incercati;

- numele cu care ati dat like celor doua pagini;

- link-ul share-ului public;





Concursul se desfasoara la nivel national. 
Perioada de inscriere: 25.07.2014-10.08.2014. 

Mult succes!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...