Monday, April 27, 2015

Caravana Endless Beauty a ajuns și la Timișoara


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_01


Recent am avut ocazia să fiu invitată, în calitate de beauty blogger, la un eveniment dedicat frumuseții - Caravana Endless Beauty - eveniment ce a avut loc la Hotel Timișoara.

Ne place să spunem că frumusețea este pentru oricine. În definitiv, orice femeie merita să fie pusă în valoare, indiferent de vârstă. Provocarea caravanei Endless Beauty a fost să propună coaforilor soluții și idei de colorare pentru un segment variat de vârstă, care de altfel alcătuiește marea masă a clientelor într-un salon de coafură.
Astfel, echipa Keune a dezvăluit tehnci de colorare rapidă, soluții de colorare creativă în salon dar și informații tehnice de colorimetrie, în timp ce Victoria Schimbător a propus publicului coafuri elegante și feminine dedicate unui segment larg de cliente, de la mamă până la fiică, aceasta fiind de altfel și tema evenimentului. Recunoscut ca fiind un adevărat trend-setter, fiind totodată persoana care a adus tehnica Sassoon în România, Cătălin Lungu este unul dintre cei mai buni educatori din România. Având o tehnică desăvârșită, el a propus publicului timișorean tunsori grafice, precise și spectaculoase.
Timp de 8 ore, publicul format din coafori a asistat la demonstrații tehnice pas cu pas privind obținerea celor mai în vogă culori, tunsori și coafuri.

Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_victoria_schimbator_02
Victoria Schimbător
 
Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_03


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_03
Cătălin Lungu


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_04


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_05


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_06

Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_07


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_08

Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_09


Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_10

Keune_caravana_endless_beauty_timisoara_catalin_lungu_hairstylist_11

Efectul a fost cu atât mai mare datorită modelelor cu totul speciale: mamele și ficele lor au devenit ambasadoarele Keune pentru o zi. “Am renunțat la ideea preconcepută că pe scenă apar doar modele tinere și frumoase. Trebuie să recunoaștem că într-un salon de coafură acestea nu reprezintă clienta etalon ci mai degrabă clienta aspirațională. Azi, am dorit să arătăm că femeia este frumoasă la orice vârstă, dacă i se oferă soluțiile potrivite vârstei ei” spune Cristina Roșca - brand educator Keune.
Modelele au defilat pe podium în rochii vaporoase, accesorizate cu brâuri din piele lucrate manual și aplicații prețioase, semnate Cristina Cernei. Ținutele au fost completate de sandale în nuante de bronz, create de designer-ul Cristina Bacio, iar machiajul a fost realizat de talentatul make up artist Oxana Novacovici-Bocancea și a sa echipă.
Hairstyliștii timișoreni și-au găsit inspirația în creațiile realizate de Victoria, Cătălin și echipa Keune, fiind gata să propună acum clientelor soluții personalizate, indiferent de vârstă, personalitate sau eveniment.

Despre Victoria Schimbător

Renumit hairstylist și designer coafor, Victoria este originară din Republica Moldova însă renumele său a depașit granițele țării fiind foarte iubită și de către publicul roman. Cu studii temeinice și constante în Rusia, Ucraina sau Marea Britanie, Victoria și-a format un stil personal în abordarea coafurilor speciale, anume acela prin care reușește să obțină emoții la simpla vedere a creațiilor sale, asemeni unei opere de artă. Originalitatea, eleganța și perfecțiunea execuției, dar și personalitatea sa aparte, ne face să spunem că Victoria Schimbător este o adevarată doamnă a coafurii și un talent cu care merită să ne mândrim.

Despre Cătălin Lungu


Cătălin reprezintă mentorul a mii de tehnicieni care îl denumesc simplu: “Omul care a adus tehnica Sassoon în România”. La întoarcerea în țară, la începutul lui 2010, pune bazele unei academii ce în scurt timp avea să devină cea mai apreciată. Susține peste 150 de seminarii, unde instruiește aproape 1500 de coafori din întreaga țară și îi reintroduce în lumea fascinantă a acestei frumoase meserii.

Despre Keune


Keune Haircosmetics reprezintă unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Înființată în 1922, firma olandeză ajunge azi să exporte produsele sale exclusiv profesionale în peste 80 de țări din întreaga lume, fapt ce plasează Keune drept o companie cu un cuvant important în acest domeniu.

Misiunea Keune este aceea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate, dedicate profesioniștilor și clienților lor. Astfel, inventarea soluției de permanent, fixativul non aerosol și gelul de păr, reprezintă promisiuni îndeplinite către coafori și anume: inovație, calitate și evoluție.



Credite: foto- Alexandru Balan, vestimentație- Cristina Cernei (www.cernei.eu, tel:021.3103464), accesorii (pantofi) – Cristina Bacio (www.cristinabacio.ro, tel:0754463786), make-up – Oxana Novacovici-Bocancea (www.lectiidemachiaj.com tel:0746076699)



Cum vi se par coafurile? 
Care este preferata voastră?













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...