Thursday, April 2, 2015

Noua gamă Nivea Men Sensitive Cooling


nivea_men_sensitive_cooling_01


Piele iritată, mâncărimi, roșeață după bărbierit? 

NIVEA MEN lansează o nouă gamă destinată bărbaților, cu o formulă inovatoare, fără alcool, ce calmează și hidratează pielea sensibilă, oferindu-i o placută senzație de răcorire: NIVEA MEN Sensitive Cooling

Noua gamă NIVEA MEN cuprinde: balsamul după ras Sensitive Cooling și gelul de ras Sensitive Cooling, cu efect de răcorire. Daca vă regăsiți în categoria bărbaților cu piele sensibilă, probabil știți deja că majoritatea produselor de bărbierit conțin alcool și mentol, ingrediente ce usucă pielea și intensifică iritațiile.  



nivea_men_sensitive_cooling_aftershave_balm_01
Nivea Men Sensitive Cooling After Shave Balm


Cu ingrediente precum extractul de musețel, alge de mare și vitamina E, balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive Cooling calmează rapid iritațiile și roșeața pielii rezultate în urma bărbieritului. Beneficiind de o formulă inovatoare fără alcool, se absoarbe rapid și oferă tenului sensibil o hidratare intensă și o senzație plăcută de răcorire.

Preț recomandat: 29.52 lei / 100 ml.



nivea_men_sensitive_cooling__shaving_gel_01
Nivea Men Sensitive Cooling Shaving Gel


Al doilea produs nou lansat este Gelul de ras NIVEA MEN Sensitive Cooling. Îmbogățit și el cu extract de mușețel, alge de mare și vitamina E, protejează pielea sensibilă împotriva iritațiilor, combătând senzația de mâncărime și roșeață în timpul bărbieritului. Nu conține alcool, lasă pielea hidratată și îi oferă o senzație plăcută de răcorire după bărbierit. 

Preț recomandat: 17.10 lei/ 200 ml. 

Pentru mai multe detalii, accesați  www.niveamen.ro










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...