Friday, April 10, 2015

Un serum anti-rid revoluţionar: NIVEA Q10 Plus Serum Pearls


serum_anti-rid_revoluţionar_NIVEA_Q10_Plus_Serum_Pearls_01NIVEA a lansat serumul anti-rid revoluționar Q10 Plus Serum Pearls, un serum ce conține perle ce se activează în momentul dispersiei, oferind tenului cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor. Formula produsului are la bază o tehnologie unică, datorită perlelor ce încapsulează cea mai mare concentrație de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta are un rol esențial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, prevenind apariția ridurilor și oferind luminozitate tenului. 

serum_anti-rid_revoluţionar_NIVEA_Q10_Plus_Serum_Pearls_02
NIVEA Q10 Plus Serum Pearls

Noua formulă de la NIVEA combină într-un mod unic trei ingrediente esențiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic și creatina, substanțe ce asigură întinerirea și regenerarea celulelor pielii.

Serumul are o textură lejeră și poate fi încorporat în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.

Preț recomandat: 45 lei/ 40 ml.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...