Thursday, April 30, 2015

Protejați-vă pielea cu noile produse de protecție solară Nivea SunNivea_sun_protect&bronze_spf30_uva_uvb_01NIVEA Sun dă startul verii şi vă invită să petreceți cât mai mult timp la soare, alături de familie și prieteni. Dar țineti cont că razele soarelui sunt din ce în ce mai puternice și este necesar să vă luați precauțiile necesare atunci când ieșiți la iarbă verde, când mergeți în concediu la mare sau la munte, chiar și atunci când doar mergeți pe stradă, fiindcă pe termen scurt pielea poate suferi arsuri solare, iar pe termen lung efectele negative ale soarelui arzător asupra pielii sunt mult mai grave: îmbătrânirea prematură a pielii sau cancerul de piele.

Bucurați-vă de un bronz natural şi sănătos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural!

NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30

 
Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formulă mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.


Preţ: 34,02 ron/200 ml, SPF 30.


NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50

 

Nivea_sun_kids_moisturizing_sun_spray_spf50_uva_uvb_01


Nu uitați nici (sau mai ales!) de pielea sensibilă a celor mici! Eu am copii și întotdeauna folosesc protecție solară vara pentru a le proteja pielea, chiar și atunci când ieșim în parc la joacă sau mergem la tenis în aer liber.

Special destinat pielii sensibile a copiilor, spray-ul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.


Preţ: 45,99 ron/200 ml, SPF 50.


Ați încercat produse de protecție solară de la Nivea? Ați fost mulțumite de ele?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...