Friday, March 13, 2015

A inceput Cosmobeauty 2015! De ce nu trebuie sa-l ratati!


Cosmobeauty


Cosmobeauty 2015 s-a deschis oficial astăzi, 13 martie la ora 9:00 la Sala Polivalentă din București. Organizatorii vă asteaptă cu sute de reduceri, expozanți și prezentări deosebite, așa că nu ratați ocazia dacă aveți posibilitatea să ajungeți acolo. Iată care sunt motivele pentru care trebuie să îi treceți pragul:

1. Reducerile - Cosmobeauty te răsfață cu o mulțime de reduceri substanțiale, de până la 50%. Și cine nu își dorește reduceri mari?

2. O gamă largă de produse - Lista expozanților este impresionantă! Cea mai interesantă lansare mi se pare tratamentul organic de îndreptare permanentă a părului, precum și prima vopsea-tratament profesională organică.

Expozanti_Cosmobeauty_2015
Expozanti la Cosmobeauty 2015



3. Frumusețea vine din interior - Așa cum v-am spus într-un articol anterior despre eveniment, Cosmobeauty 2015 găzduiește o prezentare inedită pentru campania umanitară "Creativitatea vine din interior", o provocare pentru hairstylisti de a coafa legați la ochi. Fondurile strânse în urma campaniei vor fi donate Asociației Naționale de Nevăzători. Prin participarea voastră, vă alăturați acestei campanii deosebite.

4. Meet the bloggers - În cadrul prezentărilor de sâmbătă și duminică (ora 14.30, respectiv 12.00) puteți să vă întâlniți bloggerii preferați (va exista un Bloggers Corner). Veți putea discuta cu ei despre noile trenduri, dar puteți afla și cum este să fii blogger.

5. Festival al prezentărilor - În perioada 13-15 martie 2015, Cosmobeauty vă asteaptă la Sala Polivalentă cu cele mai interesante prezentări și concursuri de la care nu trebuie să lipsiți! Îi puteți vedea la lucru pe Cristina Grama, Eva Kzikai,  Oxana Novacovici și mulți alții.
În imaginea de mai jos găsiți programul evenimentului.




Sper că v-am convins că este un târg de beauty ce nu trebuie ratat, mai ales că este weekend! 

Mi-ar plăcea să îmi lăsați comentarii în care să îmi spuneți dacă mergeți, dacă ați fost, cum a fost, ce ați achiziționat etc.




 
Kisses,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...