Wednesday, March 11, 2015

Am testat gama CHI Keratin pentru par degradat


CHI_keratin_review_beauty_blog_01



În luna decembrie am câștigat pe blogul Ioanei Dumitrache un set de produse de îngrijirea a părului, oferite de LuxBeauty.ro,  și tare mult m-am bucurat, fiindcă de mult îmi doream să încerc gama CHI, mă refer la micuțul din imaginea de mai sus. Dar le voi lua pe rând, micuțul fiind ultimul în ordinea folosirii, va fi ultimul și de data asta :). Sper să mă ierte... :)

CHI_keratin_shampoo_review_beauty_blog_02
CHI Keratin Shampoo

CHI Keratin Reconstructing Shampoo

CHI Keratin Reconstructing Shampoo este un șampon de reparare intensivă a părului degradat. Acesta cuprinde un complex revoluționar formulat din keratină, proteină de mătase, ulei de argan și de jojoba. Ajută la reechilibrarea nivelului de hidratare, previne ruperea firului de păr sensibilizat, lăsând părul mai sănătos și mai strălucitor.
Este un produs ce nu conține parabeni.

Părerea mea: prima oară când l-am aplicat mi s-a părut că nu face spumă mai deloc, dar clătind părul și aplicându-l a doua oară, a facut spumă din plin, iar părul a rămas moale, hidratat și strălucitor.  Într-o zi, luându-mă cu vorba cu cei din casă, am uitat să aplic balsamul și totuși nu am avut parte de un păr încâlcit, cum pățesc de obicei când nu folosesc balsam, doar că părul era mai stufos decât aș fi vrut :). Îmi place faptul că nu este prea lichid încât să se scurgă printre degete, este chiar gros și spornic, iar cantitatea este generoasă (335 ml.), așa că o să mă bucur în continuare de el destul timp. Mirosul mi se pare destul de plăcut, însă nu pot să-l descriu. 


Preț: 82 ron/355 ml.

 
CHI_keratin_conditioner_review_beauty_blog_08
CHI Keratin Conditioner

CHI Keratin Reconstructing Conditioner

CHI Keratin Reconstructing Conditioner face parte din aceeași gamă și este un tratament de reparare intensivă a părului degradat, poros, deshidratat. Cuprinde același complex (keratină, mătase naturală, ulei de argan și de jojoba), complex ce ajută produsul să pătrundă în toate cele 3 straturi ale firului de păr, reparându-l din interior spre exterior. 

Și acest produs a venit la fix, în momentul în care rămăsesem fără mult iubita mască de păr de la Keune (click pentru review).În ultimii ani am folosit măști în loc de balsam fiindcă mi-am tot vopsit/decolorat părul, iar măștile oferă un tratament mai intens. Încerc să-l protejez mai mult, folosesc vopsea profesională (L'Oreal/ Wella), oxidant de 6%, nu mai folosesc uscătorul de păr sau placa, folosesc produse de calitate, în general produse profesionale. Iar acest lucru se observă, mă uit în momentul acesta la vârfurile mele și nu sunt despicate deloc, cu toate că nu l-am tuns de muuulte luni, iar părul nu mai este uscat. 

Părerea mea: Balsamul acesta mi se pare un produs foarte bun și are avantajul că nu trebuie lăsat foarte mult să acționeze: 3-5 minute sunt suficiente. Rezultatul este: un păr elastic, hidratat, lucios (keratina și uleiurile din compoziție nu pot decât să ajute la obținerea unor astfel de efecte). Pentru rezultate optime trebuie clătit cu apă rece, dar eu nu mă îndur, folosesc apă puțin călduță.
Nici el nu conține parabeni, iar mirosul este asemănător cu cel al șamponului, nu mirific, dar plăcut. Cantitatea este la fel de generoasă.

Preț: 86 ron/335 ml.


CHI_keratin_silk_infusion_review_beauty_blog_04
CHI Keratin Silk Infusion

CHI Keratin Silk Infusion

Și acum vine rândul mult doritului CHI Keratin Silk Infusion. Mi s-a pus pata pe el în momentul în care am văzut o poză în care apărea Koko, avea părul extraordinar de frumos și disciplinat, așa că am întrebat-o ce folosește, iar ea mi-a spus că este vorba despre produsul acesta. CHI Keratin Silk Infusion este un tratament ser (același complex revoluționar) menit să trateze și restructureze părul uscat și degradat. "În timp ce keratina repară cuticula, mătasea penetrează din interior spre exterior, hidratează și sigileaza cuticula firului de păr deshidratat. Menține hidratarea părului timp îndelungat, oferă strălucire și maleabilitate fără să încarce."

Părerea mea: Eu îl aplic atât pe păr uscat, cât și pe păr umed. Deși am primit doar 15 ml., încă mai am produs în recipient, fiindcă recunosc că m-am zgârcit în a-l folosi, îl aplic doar la ocazii mai speciale, pentru toată ziua am un ser ieftin pe care îl folosesc (mai light, dar bun și acela). După ce îmi clătesc părul și îl șterg cu prosopul, aplic o cantitate foaaarte mică (1-2 picaturi, fiindcă dacă pun prea mult, părul devine prea încărcat) pe vârfuri, apoi îl usuc și mai aplic puțin pentru a stiliza/netezi părul. În final, părul arată extrem de sănătos și strălucitor. Un alt lucru pe care l-am observat și mă bucură este că nu mai îmi cade atât de mult păr, nici nu mi se mai rup vârfurile (mie îmi cădea îngrozitor de mult păr). 

Preț: 80 ron/ 59 ml. sau 134 ron/177 ml.

Ca o concluzie, sunt extrem de mulțumită de rezultatele fiecărui produs folosit din gama CHI Keratin și mă bucur că am avut ocazia să le folosesc pe toate deodată pentru un efect maxim. Prețurile par destul de mari, dar produsele sunt spornice și se pot folosi timp îndelungat, iar cantitatea este mai mare decât oferă, în general, alte branduri.
Toate produsele sunt fabricate în SUA.

Ați folosit produse CHI? Ce impresie v-au lăsat? 
Ce alte produse bune pentru îngrijirea părului ați folosit?




Kisses,
 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...