Thursday, March 19, 2015

NIVEA lanseaza prima lotiune de corp sub dus cu coenzima Q10 pentru o piele mai ferma


 Nivea_lotiune_corp_sub_dus_coenzima_Q10_01


O altă noutate a primăverii vine de această dată de la Nivea, și anume Loțiunea de corp sub duș cu coenzima Q10 pentru fermitatea pielii. Noi, femeile, ne dorim să avem o piele mai fermă, dar viața aglomerată poate fi un impediment și nu întotdeauna avem timp să facem sport și să mâncăm sănătos, sau să aplicăm loțiuni de corp anti-fermitate după ce facem duș, astfel că această nouă lansare vine ca un ajutor rapid pentru piele. Căci da, câteodată avem nevoie și de mici trucuri rapide și convenabile pentru piele.

Eficiența produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanță proprie pielii în formula produsului: Coenzima Q10. Coenzima Q10 se regăsește în mod normal în celulele corpului, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcționând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceștia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimei Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-și pună amprenta asupra celulelor.

"Această inovație este rezultatul a cinci ani de cercetare în laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formulă unică, ce conține perle care au în interior Coenzima Q10 și pe care o activează la contactul cu apa", spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.  
 
 Nivea_lotiune_corp_sub_dus_coenzima_Q10_02

Beneficiază de o piele tonifiată și hidratată, din câteva mișcări! NOUA NIVEA Q10 Loțiune de corp sub duș pentru fermitate are efect chiar după ștergerea cu prosopul. 

Odată ajunsă pe piele, sub duș, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele ușor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată datorită mentolului.

Pași pentru o piele fermă, chiar la tine sub duș:

1. Spală-și pielea cu gelul de duș obișnuit, apoi clătește-te.
2. Aplică NOUA NIVEA Q10 Loțiune de corp sub duș pentru fermitate, pe pielea udă.
3. Clătește-te.
4. Usucă-te și te poți îmbrăca imediat.

Preț: 17, 81 lei



Pupici!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...