Thursday, March 26, 2015

Gerovital Happiness CC Cream [review and photos]


Gerovital_Happiness_CC_Cream_review_01



Oare sunt singura bloggeriță care nu a scris/făcut filmuleț despre Gerovital Happiness CC Cream, deși produsul abia s-a lansat??? What a hit! Gerovital a scos o gamă minunată, iar CC Cream -ul nu face excepție. Inițial m-a atras ambalajul, atât de drăguț, de colorat, de 'eye-catching'! Apoi m-am indragostit de mirosul delicios de zmeură și am știut că o să fie primul produs pe care o să-l încerc dintre toate cele primite la Spring Beauty Bloggers Meeting.

 

 Gerovital Happiness CC Cream

Câteva cuvinte despre produs:  

"Gerovital  crema "Color Control" (CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali. Efectul revigorant și hidratant al extractului de Zmeură este completat de Aquaxyl care îmbunătățește funcția de barieră a pielii."

Gerovital_Happiness_CC_Cream_review_02
Gerovital Happiness CC Cream

Gerovital_Happiness_CC_Cream_review_03
Gerovital Happiness CC Cream

Părerea mea

Și acum să vă spun cum mi se pare mie. Eu am primit nuanța deschisă/light ce este destinată tenului normal (mai există varianta cu afine pentru ten mixt-gras și varianta cu caise pentru ten uscat). În mod normal, eu am ten mix-gras și cea recomandată ar fi cea cu afine, dar nuanța nu cred că mi s-ar potrivi în momentul de față, ar fi mai închisă decât tenul meu.

Are o textură destul de fluidă ce se aplică ușor și pătrunde la fel de ușor în piele. Eu o aplic cu mâna, nu folosesc nici pensulă, nici burețel, nu simt nevoia să folosesc vreun aplicator special. Nuanța este neutră, nici prea roz, nici prea galbenă, exact așa cum am eu nevoie, iar după aplicare tenul arată uniform, proaspăt, luminos, hidratat, plin de viață.

Aplicată într-un singur strat, acoperirea este mică spre medie (să nu uităm că este vorba despre un CC cream menit să uniformizeze aspectul tenului, nu despre un fond de ten), iar eu asta caut de obicei, nu am nevoie de acoperire mare fiindcă nu prea mă confrunt cu probleme ale pielii și nu vreau să pară că am o mască pe față (doar în jurul ochilor am nevoie de acoperire mare, iar acolo folosesc anticearcăn). Totuși, o putere mai mare de acoperire se obține prin aplicarea a încă unui strat, dacă chiar este necesar. Rezistă multe ore pe față, dar am observat că după câteva ore a început să-mi lucească fruntea, însă v-am spus că eu am ten mixt (gras pe frunte și nas), iar această cremă este destinată tenului normal. Sunt curioasă cum s-ar comporta cea cu afine pe zonele cu sebuum mai pronunțat. Singurul aspect care mă nemulțumește, întrucatva, este faptul că pe nas se vede puțin inestetic fiindcă am porii lărgiți (iarași, cea cu afine este recomandată în cazul acestora), dar lucrul acesta îl pățesc cu majoritatea bb creamurilor, cc creamurilor, fondurilor de ten.

Gerovital_Happiness_CC_Cream_07
Gerovital Happiness CC Cream


Gerovital_Happiness_CC_Cream_swatch_01
Gerovital Happiness CC Cream- pe mână

Gama Gerovital Happiness se găsește deja în magazine, eu personal am văzut-o în Auchan, dar și pe site-ul Farmec (click). Nu mai știu prețul din supermarket (poate mă ajutați voi), dar pe site costă 17.88 lei / 50 ml. (+ transport prin poșta română sau curier), un preț super decent pentru un CC cream bun.
Nu conține parabeni. Conține parfum hipoalergenic.

Per total, mă declar încântată de CC cream-ul Gerovital Happiness și v-o recomand cu drag. Trebuie doar să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine.

Ingrediente: le găsiți în poza de mai jos:


Gerovital_Happiness_CC_Cream_review_ingrediente_01
Gerovital Happiness CC Cream - ingrediente


Ați încercat gama Gerovital Happiness? Ce anume și cum vi se pare?







Pupici!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...