Wednesday, March 18, 2015

Cum a fost la Spring Beauty Bloggers Meeting

 Spring_beauty_bloggers_meeting_timisoara_01


Acum o săptămâna, mai exact pe 7 martie, am participat la Spring Beauty Bloggers Meeting, întâlnire organizată de către Lucia la Friends Cafe, o cafenea situată în Piața Unirii din Timișoara. 

Nu este pentru prima oară când particip la o astfel de întâlnire, pe unele fete le-am cunoscut mai demult, însă de data aceasta au participat și fete pe care nu le cunoșteam și vreau să le salut pe această cale încă o dată :) Mă bucur că ne-am cunoscut și sper să ne revedem cât mai curând!



Spring_beauty_bloggers_meeting_timisoara_016


Atmosfera a fost plăcută, ne-am simțit bine și am avut parte de o demonstrație de machiaj din partea Ameliei Perjescu, de la Make-up Atelier Paris, ea realizând un machiaj superb de seară. Localul a fost puțin cam întunecat atât pentru o sesiune de machiaj, cât și pentru noi cele care asistam, cel puțin din locul în care mă aflam eu nu am reușit să văd foarte bine, dar noroc cu pozele realizate de Studio Foto Robi. Recunosc că nu mă asteptam să iasă atât de luminoase pozele, mă bucur că pot admira mult mai bine rezultatul final datorită pozelor.








La finalul întâlnirii am primit produse din partea următorilor sponsori: Ivatherm, Farmec, Elmiplant, B.U. Romania, Farmasi, Elemental, Triodeluxe, Complex Apicol Veceslav Harnaj, Flormar și  STR8


Ivatherm_micellar_lotion_23

  
Gerovital_happiness_farmec_012 

Elmiplant_skinnergy_skin_moisture_03


B.U._shower_smoothie_antiperspirant_04

Farmasi_bb_lipstick_twinX_02

Elemental_mayam_jojoba_gold_oil_05


Triodeluxe_anian_04


Complex_apicol_veceslav_harnaj_apidermin_apix_felix_05

Flormar_06


STR8_body_refresh_red_code_10

Makeu-up_magazine_01


Ce produse va fac cu ochiul?




Pupici!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...